Vistas gaļas rullīši ar mājās gatavotu zaļumu sviestu
foto: Shutterstock
Šie rullīši lieliski noderēs kā nagetu aizstājēji. Labu ēstgribu!
Garšīgi

Vistas gaļas rullīši ar mājās gatavotu zaļumu sviestu

Mammamuntetiem.lv

Uzkoda vai piedeva pamatēdienam - iederēsies visur. Arī lieliski nagetu aizstājēji.

Sastāvdaļas:

  •     4 vistas filejas
  •     1 paciņa sviesta
  •     zaļumi - dilles, pētersīļi
  •     pāris ķiploka daiviņas
  •     sāls, pipari
  •     viena ola
  •     milti
  •     rīvmaize panēšanai
  •     eļļa cepšanai

Gatavošana:

  •     Sagatavo zaļumu sviestu: mīkstam sviestam pievieno smalki sagrieztus zaļumus, ķiplokus, sāli.
  •     Visu izmaisa un satin desiņā pārtikas plēvē. To ieliek saldētavā.
  •     Ķeramies klāt vistas filejām: tās izklapē, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  •     Atdzisušo zaļumu sviestu liek uz vistas filejām, satin rullītī.
  •     Tos panē miltos, tad saklapētā olā un rīvmaizē, tad vēlreiz - olā un rīvmaizē.
  •     Rullīšus cep sakarsētā eļļā, ik pa brīdim pagrozot, lai apcepas no visām pusēm.
  •     Cepšanu pabeidz cepeškrāsnī uz pāris minūtēm.

Recepte: Agita Gabrāne