Ķirbju kotletītes pasniedz ar kartupeļu biezeni un svaigiem dārzeņu salātiem. Lai labi garšo!
Garšīgi
2017. gada 21. septembrī, 11:59
Gaļas kotletes ar ķirbi - sātīgas, mazāk kaloriju
Lūk, visiem ķirbju ēdieniem klāt nāk vēl viens - kotletes ar ķirbi! Lieliski derēs mierīgām, sātīgām vakariņām!
Sastāvdaļas:
1kg cūkgaļas (maltas)
500g ķirbja
1 ola
3 ēd.k. mannas
ķiploks, sāls un pipari
rīvmaize panēšanai
Gatavošana:
Ķirbi nomizo, tam izņem sēklas un smalki sarīvē.
Cūkgaļai pievieno sāli, piparus, ķiploku un olu.
Masu kārtīgi samīca, beigās pievieno ķirbi un mannu.
Visu samīca, veido nelielus plācenīšus, panē rīvmaizē un cep sakarsētā eļļā zeltaini brūnus.
Pasniedz ar kartupeļu biezeni un svaigiem dārzeņu salātiem.