Garšīgi
2016. gada 12. maijā, 17:15
Vakariņām pēc garas darba dienas: ātrā biešu un paniņu aukstā zupa
Siltā sezona bez aukstās zupas nav izdevusies. Arī tad, ja jāsteidzas – vienmēr atradīsies laiks pagatavot šo auksto zupu!
Auksto zupu pasniedz ar gurķu un redīsu šķēlēm, kā arī zaļumiem. Labu ēstgribu.
•
Sarežģītība
- zema
• Personas - 4
•
Izmaksas
– zemas
• Sagatavošana – 5 min.
•
Gatavošana
– 10 min.
Sastāvdaļas:
• 700 g marinētu biešu, mazos kubiņos vai sarīvētas
• 100 g arugulas (rukolas)
• 1 l paniņu
• 2 lielas ķiploka daivas, sasmalcinātas
• jūras sāls pēc garšas
• svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Pasniegšanai:
• 50 g sarkano redīsu, plānās šķēlēs
• 150 g gurķa, plānās šķēlēs
• bunte lociņu, sakapāti
Pagatavošana:
1. Jaudīgā blenderī sablenderē marinētas bietes, arugulu (rukolu), paniņas, ķiploku.
2. Pievieno sāli un piparus. Pasniedz zupu ar gurķu un redīsu šķēlēm, kā arī zaļumiem.