Vakariņām pēc garas darba dienas: ātrā biešu un paniņu aukstā zupa
Garšīgi

Vakariņām pēc garas darba dienas: ātrā biešu un paniņu aukstā zupa

Jauns.lv

Siltā sezona bez aukstās zupas nav izdevusies. Arī tad, ja jāsteidzas – vienmēr atradīsies laiks pagatavot šo auksto zupu!

Auksto zupu pasniedz ar gurķu un redīsu šķēlēm, kā arī zaļumiem. Labu ēstgribu.
Auksto zupu pasniedz ar gurķu un redīsu šķēlēm, kā arī zaļumiem. Labu ēstgribu.

Sarežģītība

- zema

Personas - 4

Izmaksas

• 700 g marinētu biešu, mazos kubiņos vai sarīvētas

• 100 g arugulas (rukolas)

• 1 l paniņu

• 2 lielas ķiploka daivas, sasmalcinātas

• jūras sāls pēc garšas

• svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Pasniegšanai:

• 50 g sarkano redīsu, plānās šķēlēs

• 150 g gurķa, plānās šķēlēs

• bunte lociņu, sakapāti

Pagatavošana:

1. Jaudīgā blenderī sablenderē marinētas bietes, arugulu (rukolu), paniņas, ķiploku.

2. Pievieno sāli un piparus. Pasniedz zupu ar gurķu un redīsu šķēlēm, kā arī zaļumiem.

Recepte: Signe Meirāne / Publicitātes foto


cetrassezonas.lv