Vakariņām pēc garas darba dienas: ātrā biešu un paniņu aukstā zupa
Garšīgi

Vakariņām pēc garas darba dienas: ātrā biešu un paniņu aukstā zupa

Jauns.lv

Siltā sezona bez aukstās zupas nav izdevusies. Arī tad, ja jāsteidzas – vienmēr atradīsies laiks pagatavot šo auksto zupu!

Sarežģītība

- zema

Personas - 4

Izmaksas

• 700 g marinētu biešu, mazos kubiņos vai sarīvētas

• 100 g arugulas (rukolas)

• 1 l paniņu

• 2 lielas ķiploka daivas, sasmalcinātas

• jūras sāls pēc garšas

• svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Pasniegšanai:

• 50 g sarkano redīsu, plānās šķēlēs

• 150 g gurķa, plānās šķēlēs

• bunte lociņu, sakapāti

Pagatavošana:

1. Jaudīgā blenderī sablenderē marinētas bietes, arugulu (rukolu), paniņas, ķiploku.

2. Pievieno sāli un piparus. Pasniedz zupu ar gurķu un redīsu šķēlēm, kā arī zaļumiem.

Recepte: Signe Meirāne / Publicitātes foto


cetrassezonas.lv