Tiešraides laikā TV personībai saplīst kleita! VIDEO
TV personībai saplīst kleita tiešajā ēterā.
Slavenības
2014. gada 4. marts, 17:24

Tiešraides laikā TV personībai saplīst kleita! VIDEO

Jauns.lv

Lai gan vairums Holivudas dīvu, „Oskara” balvu vakaram izvēlas tērpus no slavenu un prestižu modes namu kolekcijām, TV personība Džuliana Rančika bija izraudzījusies vakartērpu no mazāk pazīstamā zīmola „Paolo Sebastian”.

TV personība Džuliana Rančika „Oskara” balvu vakaram bija izvēlējusies krāšņu pinceškleitu, kurā viņa arī vadīja reportāžu no sarkanā paklāja.

Šī kleita ir no austrāliešu zīmola „Paolo Sebastian” 2014. gada rudens/ziemas kolekcijas, kurā atrodams arī tērps, kas izšūts briljantiņiem viena miljona dolāru vērtībā.

Džulianas krāšņā kleita bija veidota ar ziedu motīviem rotātu korseti un apjomīgu tilla svārku daļu.

TV ēterā Rančika ļoti slavēja austrāliešu modes dizaineru veikumu. „Man šobrīd ļoti patīk austrāliešu dizaineru veikums,” viņa norādīja „Es jūtos „princesīga” – meitene reizi pa reizei ir pelnījusi sajusties kā īsta princese.” Zīmolu „Paolo Sebastian” dibinājis jaunais talants Pols Vasilefs, kuram ir tikai 23 gadu. Savu zīmolu viņš atklājis, būdams vien 16 gadu vecs.

Diemžēl Džulianas princeses sapnis drīz vien tika pabojāts, kad viņas tērpam izplīsa rāvējslēdzējs...

Pēc kādas reklāmas pauzes, Rančika šķietami stīvi sēdēja krēslā. Viņa nolēma neslēpt notikušo no skatītājiem un tiešajā ēterā pavēstīja, ka saplīsis rāvējslēdzējs. Kellija Osborna, kas sēdēja blakus Džulianai, iespurdzās: „Es turu [viņas tērpu] kopā, neviens to pat nezina.”

Rančikai palīgā piesteidzās kolēģis Raiens Sīkrests ar nelielu zilas lentas rullīti un pajokoja, ka viņš vienmēr esot sagatavojies šādiem maziem starpgadījumiem.

Kasjauns.lv / ekrānuzņēmums no video