Viktorijai Bekhemai 40! FOTO retrospekcija
Viktorijas Bekhemas pārmaiņas gadu gaitā.
Slavenības
2014. gada 17. aprīlis, 15:53

Viktorijai Bekhemai 40! FOTO retrospekcija

Jauns.lv

Viktorija Bekhema šā gada 17. aprīlī atzīmē savu 40 dzimšanas dienu. No meiteņu grupas „Spice Girls” dziedātājas viņa kļuvusi par stila ikonu un atzītu modes dizaineri.

Viktorija Bekhema dzimusi 1974. gada 17. aprīlī Hārlovā (Anglijā) kā Viktorija Kerolaina Adamsa.1994. gadā viņa izturēja milzīgu konkursu un kļuva par pirmās un visu laiku populārākās meiteņu grupas „Spice Girls” dalībnieci. Viktorija bija pirmā no grupas, kura apprecējās. 1999. gada 4. jūlijā viņa salaulājās ar tolaik uzlecošo sporta zvaigzni – futbolistu Deividu Bekhemu. 15 gadu ilgās laulības laikā viņa laidusi pasaulē trīs dēlus – Bruklinu (15), Romeo (12) un Krūzu (9) un meitiņu Hārperi (2,5).

Pēc „Spice Girls” izjukšanas Viktorija pievērsās savai sirdslietai – modes biznesam. „Spice Girls” laikā daudzi Viktoriju dēvēja par „grupas vājāko posmu”. Pēc grupas darbības beigām arī viņa pati atzina, ka neturpinās karjeru mūzikā dotību trūkuma dēļ. Sākotnēji daudzi bija skeptiski noskaņoti, vai modes bizness būs joma, kur Viktorijai būs vairāk dotību. Taču šobrīd droši var teikt, ka Bekhema ir iemantojusi savu vietu dizaineru rindās. Viņas tērpus demonstrē prestižo modes nedēļu skatēs un neskaitāmas slavenības izvēlas saviesīgiem pasākumiem, to skaitā „Oskara” balvu ceremonijas apmeklējumiem.

Pāris dienu pirms Viktorijas 40. dzimšanas dienas izplatījās runas, ka dizainere neplāno vērienīgu savas jubilejas balli. Tā vietā viņa vēloties baudīt nelielas svinības kopā ar ģimeni un dažiem tuvākajiem draugiem kādā no Losandželosas restorāniem. Uz meitas 40. dzimšanas dienu no Anglijas ieradīsies arī Viktorijas vecāki Tonijs un Džekija Adamsi un ģimenes draugi – Gordons Remzijs ar kundzi Tanju. Runā, ka uz svētku vakariņām nav aicinātas „Spice Girls” kolēģes Melānija Brauna, Emma Bantone, Melānija Čisholma un Džerija Halivela, bet lūgto viesu skaitā esot grupas bijušais menedžeris un tuvs draugs Saimons Fullers. „Tās būs svinīgas vakariņas, nevis vērienīga ballīte,” tabloīdam „The Mirror” norādījis kāds paziņa. „Viktorija visnotaļ skaidri likusi saprast, ka vēlas piezemētu vakaru.”

Kāds cits ziņu avots vēsta, ka Viktorijas vīrs, pērn profesionālās futbola gaitas beigušais Deivids Bekhems, esot sarūpējis sievai krāšņu dāvanu – 50 000 sterliņu mārciņu (60 620 eiro) vērtu rokassprādzi ar briljantiem.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press