Zane Daudziņa pārsteidz ar jaunu frizūru. FOTO
Zane Daudziņa pirms un pēc. Tagad viņa ir īsu matu īpašniece, ja vien sociālajos tīklos ievietotā fotogrāfija nav joks.
Slavenības
2014. gada 13. maijs, 13:30

Zane Daudziņa pārsteidz ar jaunu frizūru. FOTO

Jauns.lv

Aktrise Zane Daudziņa, kas TV skatītājiem saistās ar Helēnas lomu TV3 seriālā „UgunsGrēks”, pārvērtusies līdz nepazīšanai – garo matu vietā nu viņai ir zēngalviņa. Šo nedēļu aktrise sāka, pamatīgi izbrīnot savus sekotājus vietnē „Facebook”.

Zanes profilā ieraugot pievienotu fotogrāfiju, kurā redzama sieviete ar tikko safrizētu zēngalviņu, daudzi nodomāja, ka šis tas viņā atgādina aktrisi Daudziņu. Un liels bija pārsteigums, virs foto izlasot, ka tā tik tiešām ir viņa! „Tāda es esmu. 12.05.2014. Matu griezums un foto - Artis Bandonis,” melns uz balta savus sekotājus, piesaucot savu slaveno monoizrādi „Tāda es esmu”, sociālajos tīklos izgaismoja Daudziņa.

Protams, aktrises jaunais tēls izpelnījies virkni spriedumu. Piemēram, modes māksliniece Ilze Patmalniece Zani nosaukusi par skuķēnu, aktrise Dārta Daneviča novēlējusi, lai mati Zanei nes arī jaunus piedzīvojumus, savukārt rakstniece Elita Veidemane izteikusies, ka Zane ar šādu frizūru izskatās „smuka un vēl jaunāka”. Kāds cits Zanes jauno tēlu izmantojis, lai atgādinātu, ka „trakajiem pieder pasaule”. Pati Daudziņa nebija sazvanāma. Var pieļaut, ka viņa devusies ārpus Latvijas. Kā sociālajos tīklos konstatē kāds zinātājs – Zani redzējis lidostā, taču nav atpazinis. Kāds gan tur brīnums – nupat beigusies seriāla „UgunsGrēks” sezonas filmēšana, un pēdējā sērija fanus tradicionāli „sašaus’’ maija beigās. Tad kāpēc lai Zane Daudziņa neļautos pārvērtībām un nedotos atvaļinājumā?

Esam pieraduši, ka Zane Daudziņa ir garu matu īpašniece. Pēdējo 10 gadu laikā īsākā frizūra viņai bijusi seriāla „Sieva uz pilnu slodzi” filmēšanas laikā 2006. gadā. Lai arī Helēnas tēlam „UgunsGrēkā” tiek izmantotas parūkas, arī pašas Daudziņas mati nav bijuši no īsajiem.

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva, Artis Bandonis/facebook.com