Penelope Krusa atpūšas pludmalē sarkanā peldkostīmā! FOTO
Aktrise Penelope Krusa atkal ir labā formā, lai arī pēc jaunākā bērna nākšanas pasaulē pagājis nepilns gads.
Slavenības
2014. gada 5. jūlijs, 09:30

Penelope Krusa atpūšas pludmalē sarkanā peldkostīmā! FOTO

Jauns.lv

Spāņu aktrise Penelope Krusa šobrīd aktīvi strādā savā dzimtenē pie filmas „Ma Ma” tapšanas. Taču no darba brīvajās laikā viņa ar ģimeni devusies atpūsties uz gleznaino Tenerifes salu.

40 gadus vecā Penelope Krusa uz pludmali devusies kopā ar abiem bērniem – dēlu Leo un meitu Lunu. Atpūtai liedagā un peldēm viņa izvēlējusies spilgti sarkanu kopējo peldkostīmu.

Aktrise atkal ir labā formā, lai arī pēc jaunākā bērna nākšanas pasaulē pagājis nepilns gads. Kopā ar trīs gadus veco Leonardo aktrise pludmalē cēla smilšu pilis un cepa smilšu kūkas kopā ar nepilnu gadu vecu meitu Lunu. Atstājusi bērnus draugu uzraudzībā, aktrise devās peldēties jūrā.

Penelopes Krusas un viņas vīra, spāņu aktiera Havjēra Bardema, otrais bērns nācis pasaulē vienā dienā ar britu troņmantnieka prinča Viljama un viņa sievas Ketrīnas pirmdzimto. Meita Luna piedzima aizvadītā gada 23. jūlijā.

Krusa un Bardems pazīst viens otru jau 20 gadus, taču baumo, ka viņu attiecības sākās filmas „Vicky Cristina Barcelona” („Vikija, Kristīna, Barselona”) uzņemšanas laikā.

Viņi kopā filmējušies vairākās filmās, taču romantiskās attiecības aizsākušās vien 2007.gadā, režisora Vudija Allena filmas uzņemšanas laikā. Krusa un Bardems salaulājās 2010.gada vasarā.

Nesenā intervijā Krusa atzinusi, ka plāno pamest aktrises gaitas un pievērsties producēšanas darbam. „Es vēlos izveidot to, kas varētu būt mana nākotne kinematogrāfijā, visu laiku neesot kameru priekšā,” norādījusi aktrise.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press