"Krēslas" zvaigzne Kristena Stjuarte atklāj, kāpēc nekad nesmaida
Kristena Stjuarte atzinusi, ka nesmaida paparaci fotogrāfiem, lai cilvēki nepadomātu, ka viņa ir atteikusies no saviem ideāliem un gatava izdabāt Holivudai.
Slavenības
2014. gada 16. augusts, 16:16

"Krēslas" zvaigzne Kristena Stjuarte atklāj, kāpēc nekad nesmaida

Jauns.lv

Sāgas „Krēslas” zvaigzne Kristena Stjuarte (24) paparaci fotogrāfijās vienmēr izskatās drūma, saīgusi un ar dzīvi neapmierināta. Aktrise nesenā intervijā atklājusi, kāpēc tā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktrises Kristenas Stjuartes mūžam neapmierinātā sejas izteiksme fotogrāfijās daudziem radījusi iespaidu, ka arī privātajā dzīvē jaunā sieviete ir ar visu neapmierināta būtne. Pērn veiktā aptaujā amerikāņu vīrieši pat ierindoja viņu seksuāli nepievilcīgāko aktrišu topā un kā vienu no pieciem iemesliem minēja neapmierinātību ar dzīvi. Kristena vienmēr izskatoties nomākta, nepamierināta un sliktā garastāvoklī – norādījuši puiši. Viņi Stjuarti uzskata par nepateicīgu, nenobriedušu, narcistisku, drāmas karalieni un apmaldījušos bērnu. „Vai viņa varētu reiz beigt žēloties par slavas ēnas pusēm? Viņa tomēr šovbiznesa industrijā darbojas jau no bērnības un šo ceļu pati izvēlējās. Viņu uz ielas nesavervēja talantu aģenti un neievilināja šajā arodā ar viltu. Ja viņa nevēlējās kļūt slavena, viņai vajadzēja izvēlēties citu darbu,” – norādīja respondenti. „Vienīgais, ko no viņas var dzirdēt: cik nejauka ir preses cilvēku attieksme, cik neciešamu viņas dzīvi padara paparaci, ka visiem ir maldīgi priekšstati par viņu un viņa nevēlas ‘izplatīt melus visu atlikušo dzīvi’. Lai taču viņa mitējas žēloties un uzteic darbu. Ja nepatīk tas, ko dari, izvēlies ko citu!”

Nesenā intervijā ar sieviešu žurnāla „Elle” žurnālisti, Kristena pastāstījusi, kāpēc cilvēkiem viņa vienmēr šķiet drūma – kāpēc viņa nesmaida fotogrāfijās. „Man šobrīd ir tāda sajūta, ja es pasmaidītu paparaci fotogrāfam – es gan nesaku, ka nekad to nedarīšu – tas būtu precīzi tas, par ko cilvēki pēc tam mani zākātu,” uzskata Kristena. „Viņi teiktu – ‘Nu tu esi gatava padoties, nu tu esi nodevēja.’”

„Nekad nevienu brīdi es neesmu apsēdusies un prātojusi, kā man vajadzētu turpmāk rīkoties. Tiklīdz tu sāc domāt par savu karjeru kā trajektoriju... ka vari palaist garām kādu vilni vai impulsu – tas nozīmē, ka nekad tāpat neko nedari priekš sevis. Tad tu patiesībā strādā tikai publikai. Tu pārvērt sevi čipsu paciņā.”

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press