"Supernovas" uzvarētājs ir noskaidrots! Uz Kijevu brauks "Triānas Parks"
Apsveicam!
Slavenības
2017. gada 26. februāris, 23:21

"Supernovas" uzvarētājs ir noskaidrots! Uz Kijevu brauks "Triānas Parks"

Jauns.lv

Svētdienas vakarā, izskanot pēdējam konkursa "Supernova 2017" raidījumam, noskaidrots, kurš iegūst tiesības pārstāvēt Latviju "Eirovīzijā", kas šogad norisināsies Ukrainas galvaspilsētā Kijevā. Skatītājus visvairāk pārliecināja "Triānas Parks"!

Svētdien uz skatuves kāpa četri finālisti - Santa Daņeļeviča ar dziesmu "Your Breath", "The Ludvig" ar gabalu "I’m In Love With You", "My Radiant You" ar "All I Know" un visbeidzot "Triānas Parks" ar "Line". 

Fināla žūrijas pamatsastāvam - Kasparam Rogam un Guntaram Račam, šonedēļ pievienojās arī dziedātāja, "Eirovīzijas laureāte Marija Naumova un Intars Busulis. 

Finālā uzvarētāju noteica skatītāju balsojums, kā arī "Spotify" rezultāti, proti, uzvaras laurus plūca tas dalībnieks, kurš balsošanas laikā saņēma lielāko skatītāju balsu skaitu un nedēļas laikā no pusfināla līdz finālam lielāko klausījumu skaitu vietnē "Spotify". Skatītāju balsojumu veidoja skatītāju telefonbalsojums un skatītāju internetbalsojums.

Šovakar par ceļazīmi uz Kijevu cīnījās šīs dziesmas:  „My Radiant You” - “All I Know” „Triana Park” - “Line” The Ludvig  - I’m In Love With You Santa Daņeļeviča- Your Breath Kasjauns.lv/Foto: Picture Agency