Kuru šovakar sūtīsim uz Eirovīziju? Bukmeikeri prognozē "Triana Park" uzvaru
Kurš tad brauks uz Eirovīziju? Bukmeikeri uzskata, ka Agnese Rakovska ar grupu “Triana Park”.
Slavenības
2017. gada 26. februāris, 13:21

Kuru šovakar sūtīsim uz Eirovīziju? Bukmeikeri prognozē "Triana Park" uzvaru

Jauns.lv

Šodien notiek konkursa “Supernova 2017” fināls, kura uzvarētājs izcīnīs ceļazīmi uz starptautisko dziesmu konkursu “Eirovīzija 2017”. Uz to pretendē četri finālisti – grupas “Triana Park” un „My Radiant You”, kā arī dziedātājs The Ludvig un dziedātāja Santa Daņeļeviča.

Fināla tiešraide sākās LTV 1 pulksten 21:25. Finālā žūrijas pamatsastāvam – Kasparam Rogam, Guntaram Račam – fināla vērtēšanā piebiedrojās dziedātājs Intars Busulis, kā arī dziedātāja, „Eirovīzijas” laureāte Marija Naumova. "Man ir liels prieks un patīkams pārsteigums par fināla dziesmām un par jaunajiem talantiem, ko šogad atklāju. No sirds novēlu visiem dalībniekiem svētdien vakarā gandarījumu par padarīto un paveikto. Galu galā galvenais ir piedalīšanās, un rezultāts ir Dieva rokās!" pārliecināta ir Marija Naumova.

Vēl skatītājus priecē arī īpašie viesi – iepriekšējā gada „Supernovas” konkursa uzvarētājs Justs finālā pirmatskaņos dziesmu „Message to You”, kā arī Intars Busulis ar dziesmas „Debesis” pirmatskaņojumu.

Finālā sacentās grupa „My Radiant You” ar dziesmu “All I Know”, grupa „Triana Park” ar dziesmu “Line”, dziedātājs The Ludvig ar dziesmu “I’m In Love With You”, kā arī dziedātāja Santa Daņeļeviča ar skaņdarbu “Your Breath”.

No šī četrinieka bukmeikeri prognozē uzvaru grupai “Triana Park”, kuras panākums ar 52% uzvaras iespējamību. Turpat ar 28% uzvaras varbūtību uz pēdām min "The Ludvig" ar dziesmu "I'm In Love With You". Mazākas izredzes uzvarai konkursā tiek dotas "My Radiant You" (12%) un Santai Daņeļevičai (8%).

Finālā uzvarētāju noteiks skatītāju balsojums, kā arī Spotify rezultāti. Uzvarēs tas dalībnieks, kurš balsošanas laikā saņēmis lielāko skatītāju balsu skaitu un nedēļas laikā no pusfināla līdz finālam lielāko klausījumu skaitu vietnē Spotify. Skatītāju balsojumu veidos skatītāju telefonbalsojums un skatītāju internetbalsojums.

„My Radiant You” - “All I Know” „Triana Park” - “Line” The Ludvig  - I’m In Love With You Santa Daņeļeviča- Your Breath Kasjauns.lv/Foto: Picture Agency