Supermodeles Sindijas Kraufordes meita paziņo, ka necik nav līdzīga mammai! FOTO
„Es nesaskatu līdzību,” par līdzību ar mammu, slaveno supermodeli Sindiju Kraufordi, teic viņas 13 gadus vecā meita Kaija Gerbere.
Slavenības
2014. gada 26. novembrī, 16:20

Supermodeles Sindijas Kraufordes meita paziņo, ka necik nav līdzīga mammai! FOTO

Jauns.lv

Daudzi jau sen ievērojuši, ka deviņdesmitajos gados populārās supermodeles Sindijas Kraufordes (48) meita Kaija (13) izskatās gluži kā mammas kopija. Pati meitene gan tā neuzskata...

Supermodeles Sindijas Kraufordes meita paziņo, ka ...

Līdzīgi kā Sindija Krauforde, arī viņas meita Kaija Gerbere jau izmēģinājusi dotības modeles darbā. „Mamma nevēlas, ka uzsāku karjeru pārāk agri,” sarunā ar „Teen Vogue” reportieri atzinusi Kaija. Meitenei bija tikai desmit gadu, kad modes nams „Versace’ izraudzījās viņu par savas jauniešu apģērbu līnijas reklāmas seju.

Kaija ir tik līdzīga savai mammai – tā pati smalkā seja, karameļu krāsas brūnie mati un izteiksmīgās tumšās uzacis. Taču pašai Kaijai nešķiet, ka viņai būtu līdzīga mammai. „Es nesaskatu līdzību,” bilst meitene.

Sindija nesen sociālajos tīklos publiskojusi savu jaunības dienu fotogrāfiju un tai līdzās ievietojusi meitas attēlu. Viņa neko nekomentē par līdzību, to saskatījuši Kraufordes bloga sekotāji. Pati supermodele abus attēlus ievietojusi, klāt pierakstot komentāru, ka izjūt nostalģiju pēc skaistajiem matiem, kādi pašai bijuši jaunībā un kādus mantojusi arī viņas meita.

Kaija ir jaunākā atvase, kas dzimusi Sindfijas Kraufordes un viņas vīra, uzņēmēja un bijušā modeļa Randes Gerbera 16 gadus ilgajā laulībā. Kaijas bērnība pagāja līdzās mammas draudzenēm – Naomi Kempbelai, Kristijai Tērlingtonei un Lindai Evandželistai.

Lai gan Kaija vēlas nākotnē kļūt par topmodeli, viņa sevi vērtē kritiski un uzskata, ka nav moderna. „Es neesmu pārāk glamūrīga,” norāda jauniete. „Es lielākoties nēsāju džinsus un t-kreklu.”

Sindija teic, ka neliegs meitai veidot modeles karjeru, ja viņa to vēlēsies, bet slavenā mamma vēlas, lai tas notiktu pēc iespējas vēlāk. „Sadarbība ar modes namu „Versace” bija izņēmums,” norāda Krauforde. „Kaijai bija jautri. Viņai tagad ir 13 gadu. Redzēsim, kā būs turpmāk. Vismaz es varu palīdzēt virzīt viņu šajā jomā [modeļu biznesā]. Taču viņu vairāk interesē dziedāšana un dejošana. Šobrīd viņu interesē Harijs Stailss [no „One Direction”].”

Lai gan Sindija atzinusi, ka jūtas labi savos gados un viņu nenomoka kompleksi par novecošanās procesu, modele nespēj nepajūsmot par savas meitas slaidajām kājām. „Es skatos uz savu 13 gadus veco meitu. Viņai ir manas kājas. Es viņai teicu, ka vēlētos savas kājas atpakaļ,” joko supermodele.

Sindija jaunības dienās un viņas meita Kaija tagad.
Sindija jaunības dienās un viņas meita Kaija tagad.

Sindija Krauforde ar meitu Kaiju

Sindijas Kraufordes meita Kaija ir tik līdzīga mammai.

Sindijas Kraufordes skaistie bērni

Sindijas Kraufordes skaistie bērni

Sindija Krauforde ar ģimeni fermeru tirdziņā

Sindija Krauforde ar ģimeni fermeru tirdziņā

Sindija Krauforde un viņas bērni

Sindija Krauforde un viņas bērni

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press