Viss beidzies! Grupas "Muse" līderis atsauc kāzas
Aktrise Keita Hadsone un grupas „Muse” līderis Metjū Belamijs saderinājās 2011. gada aprīlī, bet kāzas tā arī nenosvinēja. Nedēļas sākumā oficiāli paziņots, ka pāris saderināšanos atsaucis. Baumo, ka Hadsoni nu vienojot romantiskas jūtas ar dejotāju Dereku Hafu.
Slavenības
2014. gada 10. decembris, 05:15

Viss beidzies! Grupas "Muse" līderis atsauc kāzas

Jauns.lv

Pēc četriem kopdzīves gadiem un kopīga dēliņa sagaidīšanas līdz kāzām tā arī nenonāca grupas „Muse” līderis Mets Belamijs (36) un Holivudas aktrise Keita Hadsone (35). Arī saderināšanos pāris nu jau atsaucis.

Keitas Hadsones pārstāvis nedēļas sākumā apstiprinājis ziņas, ka aktrise vairs nav saderināta. Baumo, ka viņas dzīvē ienākusi jauna mīlestība – dejotājs un horeogrāfs Dereks Hafs. „Keita un Mets ir šķīrušies jau kādu laiku,” slavenību žurnālam „People” norāda aktrises pārstāvis. „Neraugoties uz to, viņi aizvien saglabājuši draudzību un ir gādīgi vecāki.”

Metjū Belamija un Keitas Hadsones dēls Bingems Houns Belamijs pasaulē nāca 2011. gada jūlijā. Hadsone ir mamma arī 10 gadus vecam dēlam Raideram, kurš piedzima viņas pirmajā laulībā ar rokmūziķi Krisu Robinsonu, ar kuru aktrise izšķīrās 2006. gadā.

Baumo, ka 2007. gadā tieši Keitas dēļ pašnāvību vēlējies izdarīt Holivudas aktieris Ouvens Vilsons, no kura aktrise bija aizgājusi. Keitas bijušo draugu skaitā ir arī beisbolists Alekss Rodrigess, aktieris Dekss Šepards un riteņbraucējs Lānss Ārmstrongs.

Hadsone un Belamijs sāka satikties 2010. gada vasarā. Keita palika stāvoklīt tikai pēc diviem draudzības mēnešiem. Pāris paziņoja par saderināšanos 2011. gada aprīlī, tikai dažus mēnešus pirms dēliņa nākšanas pasaulē.

Lai gan Hadsones pārstāvis apgalvo, ka pāris ir pašķīries jau pirms laika, abi aizvien kopā apmeklējuši vairākus sarkanā paklāja pasākumus. Pēdējo reizi Keita un Mets kopā nofotografēti šā gada 24. novembrī, apmeklējam bērnu ballīti.

Abi atstāja laimīga pāra iespaidu arī 21. novembrī kad apmeklēja Keitas mammas, Holivudas aktrises Goldijas Hounas dzimšanas dienas pasākumu. Nekas neliecināja par nesaskaņām pāra attiecībās. Abi daudz smējās un kopīgi pozēja fotogrāfijām. Taču zināms, ka šo pasākumu apmeklējis arī par Keitas jauno mīlestību dēvētais dejotājs un horeogrāfs Dereks Hafs.

Keita un „Dancing With The Stars” profesionālis Dereks ir pazīstami jau ilgāku laiku, jo abus vieno mīlestība pret dejošanu. Aizvadītā gada novembrī abi manīti kubiešu restorānā Holivudā nodejojam visu nakti. „Mana sirds pieder mūsdienu džezam, taču pēdējā laikā es dejoju sarīkojumu dejas ar Dereku Hafu,” intervijā žurnālam „Shape” savulaik pastāstīja Hadsone. „Tas ir fantastiski.”

Lai gan Mets un Keita bija saderināti kopš 2011. gada aprīļa, aktrisi neuztrauca tas, ka pārāk ilgi šis statuss nemainās. Viņas mamma Goldija Houna un patēvs aktieris Kurts Rasels ir kopā jau 31 gadu un aizvien nav apprecējušies. „Mani vecāki nav precējušies, un viens no iemesliem ir tas, ka viņi bija precēti pirms tam,” norāda Keita. „Viņiem patika dzīvot tā, kā ir. Viņi neizjuta vēlmi pēc „papīra”, kas dokumentētu viņu attiecības.”

Ar pirmo vīru rokeri Krisu Robinsonu Keita bija precējusies sešus gadus. Metjū Belamijs iepriekš nav bijis precējies.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press