Karalis Čārlzs lauž mūžsenu ieradumu, jo uz to uzstājusi karaliene Kamilla
foto: Various/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com/ Vida Press
Karalis Čārlzs un karaliene Kamilla.
Slavenības

Karalis Čārlzs lauž mūžsenu ieradumu, jo uz to uzstājusi karaliene Kamilla

Gerda Ansone

Jauns.lv

Ārvalstu plašsaziņas līdzekļi informē, ka britu karaliene Kamilla piespiedusi savu vīru karali Čārlzu vēža ārstēšanās laikā mainīt vienu no saviem līdzšinējiem ieradumiem, kas monarham bija kļuvis teju mūžsens un ievērots jau daudzu gadu desmitu laikā.

Karalis Čārlzs lauž mūžsenu ieradumu, jo uz to uzs...

Karalis Čārlzs spēris nozīmīgu soli, būtiski mainot savu ikdienas rutīnu. Viņš jau daudzu gadu desmitu garumā bija ieradis izlaist pusdienas. Monarham nācies mainīt šo paradumu pēc karalienes Kamillas lūguma. Dzīvesbiedre uzstājusi, ka Čārlzs nedrīkst izlaist šo ēdienreizi, lai uzturētu spēkus vēža ārstēšanas laikā.

Karalis Čārlzs degustē austeres.

Karalis Čārlzs iestiprinās

Saskaņā ar karaļnamam pietuvinātu avotu, Čārlzs tagad ar "zināmu nepatiku" pusdienās apēd pusi avokado, lai uzturētu spēkus. Kāds iekšējās informācijas sniedzējs izdevumam “Daily Mail” atklājis: “Ar nelielu nepatiku viņš tagad pusdienās ir spiests kaut ko apēst – būtībā uzkodu. Tagad viņš ēd pusi avokado, lai saglabātu spēkus turpmākajai dienai. Tas ir svarīgi, jo īpaši, ja esi slims."

Publikācijā atklāts, ka Čārlzs iepriekš vienmēr izlaidis pusdienas, ja vien viņam nebija jāapmeklē kāds oficiāls pasākums, kur maltīte bija iekļauta dienas kārtībā.

D 88575-22    Prince Charles and Duchess of Cornwall.  Obligatory Credit - CAMERA PRESS / R. Stonehouse.  British royals HRH Prince Charles and HRH Camilla, Duchess of Cornwall visit the Cabinet War Rooms and the Royal Parks 'War on Waste' Dig For Victory Allotment in St James' Park, London. 17/07/2008.  Camilla was presented with a carrot cake and a basket of veg from the allotment for her Birthday as well as being handed a very large Cabbage.

Čārlzs, Kamilla un dārzeņi

Saskaņā ar Tīnas Braunas 2022. gadā izdoto grāmatu “The Palace Papers”, karalis Čārlzs brokastīs dodot priekšroku vieglam ēdienam – augļiem, olām vai musli ar linsēklām. Viņš arī izvēlas ekoloģiskus produktus un divas dienas nedēļā atturas no gaļas vai zivju ēšanas. Par to ziņo BBC.