Liza Marija Preslija esot intuitīvi "nojautusi", ka Elviss mirs tieši tajā dienā, kad viņš patiesi devās mūžībā
foto: Shutterstock
Elvisa Preslijas meitas memuārs drīz nonāks pie lasītājiem.
Slavenības

Liza Marija Preslija esot intuitīvi "nojautusi", ka Elviss mirs tieši tajā dienā, kad viņš patiesi devās mūžībā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Leģendārā dziedātāja Elvisa Preslija mazmeita, aktrise Railija Keofa, dalījās ar retām un pārsteidzošām piezīmēm sarunā ar Opru Vinfriju, kas tiks rādīta 8. oktobrī.

Liza Marija Preslija esot intuitīvi "nojautusi", k...

Aktrise atklāja, ka viņas māte Liza Marija Preslija zinājusi, ka kaut kas nav kārtībā tajā rītā, kad nomira viņas slavenais tēvs, dziedātājs Elviss Preslijs. Kā zināms, Preslijs negaidīti aizgāja mūžībā 1977. gada augustā savā Greislendas īpašumā, 42 gadu vecumā. Tajā laikā Liza bija tikai deviņus gadus veca, un, kā Railija stāstīja Oprai, viņa pamodusies un sajutusi, ka kaut kas nav kārtībā.

Railija arī dalījās ar to, ka bieži vien viņas māte bija uztraukusies par tēvu, jo redzējusi viņu savārgušu vannasistabā vai turoties pie margām. Kad Opra jautāja, vai mājās ar Elvisu valdīja haoss, Railija atbildēja apstiprinoši.

Viņa arī parādīja vēstuli, ko viņas māte Liza bija rakstījusi bērnībā, izsakot cerību, ka viņas tēvs nenomirs.

Railija stāstīja, ka naktī pirms Elvisa nāves Liza jutusi, ka viņš drīz varētu aiziet. "Viņa sacīja tēvam arlabunakti, un, manuprāt, viņa zināja, ka tas būs pēdējais “arlabunakti” – viņai bija kaut kāda nojauta. Es domāju, ka viņai bieži bija sajūta, ka ar viņu kaut kas nav kārtībā. Viņa man stāstīja, ka dažreiz atradusi viņu vannasistabā, izskatoties apjukušu vai turoties pie margām, lai varētu stāvēt taisni."

Liza Marija arī dokumentēja savas bažas. “Viņa arī rakstīja šīs vēstules, kad bija maza, un tajās teikts: “Es ceru, ka mans tētis nenomirs.” Tātad, šķiet, ka viņai bija kāda nojauta," sacīja Lizas Preslijas meita.

Liza Marija Preslija nomira 54 gadu vecumā zarnu aizsprostojuma dēļ, kas attīstījās pēc tam, kad viņai pirms vairākiem gadiem tika veikta bariatrijas operācija.

Nesen arī Railija dalījās ar emocionālu "Instagram" ierakstu par savu māti. "Es jūtos ļoti lepna un apbrīnoju savu māti. Viņa vienmēr dzīvoja godīgi un patiesi, neatkarīgi no tā, cik neērti tas bija viņai pašai vai apkārtējiem. Tas bija patiesi apbrīnojami un atbrīvojoši, būt kopā ar viņu. Tā viņa arī piegāja saviem memuāriem. Es zinu, ka viņas mērķis bija pastāstīt cilvēcīgu stāstu un sazināties ar cilvēkiem, atklājot to. Man ir neticami paveicies, ka varēju pabeigt viņas darbu."

Grāmata stāsta par viņas bērnību, augot kā roka karaļa Elvisa un aktrises Priscillas Preslijas meitai.

"Es gribu parādīt savu māti kā trīs dimensiju cilvēku: labāko māti, trakulīgu meiteni, uzticamu draugu, nepietiekami novērtētu mākslinieci, tiešu, smieklīgu, traumētu, priecīgu, sērojošu – visu, kas viņa bija savas izcilās dzīves laikā. Es vēlos piešķirt balsi savai mātei tādā veidā, kas viņai nebija pieejams dzīves laikā,” norādīja Railija.