Raiens Reinoldss atzīst, ka bija tikai viena rindiņa, ko viņam palūdza izdzēst no "Dedpūls un Vilknadzis" scenārija
foto: EPA/Scanpix
"Comic-Con International 2024" San Diego, Kalifornijā.
Slavenības

Raiens Reinoldss atzīst, ka bija tikai viena rindiņa, ko viņam palūdza izdzēst no "Dedpūls un Vilknadzis" scenārija

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dedpūls ir tēls, kurš vienmēr pārkāpj robežas, taču bija viena rindiņa, ko Raienam Reinoldsam palūdza izdzēst no "Dedpūls un Vilknadzis" scenārija, ziņo "CNN".

Raiens Reinoldss atzīst, ka bija tikai viena rindi...

Pagājušajā nedēļā, "Fast Company Innovation Festival" Ņujorkā, "Deadline" ziņoja, ka "Dedpūla" atveidotājs, producents un līdzautors Raiens Reinoldss atgādināja, ka “bija tikai viena rindiņa visā filmā, kuru viņi lūdza man izņemt” – “viņi” attiecās uz Disneju, kas ir "Marvel Studios" īpašnieks.

Kad skatītāji aizdomājās, kas tā varētu būt par rindiņu, Reinoldss atteicās atklāt. “Nē. Nē. Nē! Un viņi bija taisnībā!” viņš teica. Zvaigzne turpināja imitēt Disneja ģenerāldirektoru, sakot: “Tiklīdz kāds saka kaut ko tādu kā: "Raien, šeit Bobs Igers. Būtu lieliski, ja tu izņemtu to vienu rindiņu. Tas tiešām apgrūtinās mūsu darbu šeit." Man galvā noskanēja klikšķis. Jāpatur! Vērtīga!” Taču, apdomājoties, viņš saprata: “Protams, es varu to izņemt. Vai varu teikt kaut ko par Pinokio? Un atbilde bija jā!” Iespējams, mēs nekad neuzzināsim, kāda bija šī aizvainojošā frāze.

"Dedpūls un Vilknadzis" ir Disneja īpašumā pirmā filma, kas domāta skatītājiem no 16 gadiem.