Iepazīstieties ar to, kurš patiesībā izpildīja slaveno grupas "N Sync" horeogrāfiju filmā “Dedpūls & Vilknadzis”
foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Fans pārģērbies par "Marvel" komiksa anti-supervaroni Dedpūlu.
Slavenības

Iepazīstieties ar to, kurš patiesībā izpildīja slaveno grupas "N Sync" horeogrāfiju filmā “Dedpūls & Vilknadzis”

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

“Dedpūls & Vilknadzis” bija vairāku cilvēku gaidītākā šī gada filma. Savukārt deja pašā filmas sākumā kļuvusi par vienu no iespaidīgākajiem filmas fragmentiem, vienīgi slavenās deviņdesmito gadu grupas "N Sync" dziesmas "Bye Bye Bye" horeogrāfiju diemžēl neizpildīja aktieris Raiens Renoldss.

Iepazīstieties ar to, kurš patiesībā izpildīja sla...

Renoldss iepazīstināja fanus ar "Dancepool" jeb dejojošu Dedpūlu. Lai gan daudzi domāja, ka viņš pats dejoja filmas sākuma titru ainā, iespaidīgo horeogrāfiju izpildīja dejotājs Niks Polijs. Polijs dalījās ar ziņu savā “Instagram” kontā drīz pēc filmas iznākšanas.  “Tā ir taisnība! Es esmu “Dancepool” jaunajā filmā “Dedpūls & Vilknadzis.” Šo noslēpumu bija tik grūti neatklāt! Nevaru noticēt, ka man ir tas gods būt Raiena dublierim visas filmas sākuma ainā!!!! Kā ko?!?!? Kas ir dzīve?” viņš rakstīja savā ziņā.

Polijs publicēja arī video, kur viņš pastāstīja, kā tika pie šīs lomas. Viņam negaidīti piezvanīja viņa menedžeris, sakot, ka Polijam ir ātri jāiegaumē horeogrāfijā, jānofilmē sevi un jāiesūta video viņam. Viņš nevarot atklāt kāpēc, bet Polijam ir jānotic, ka tā ir grandioza iespēja. 


Jaunās filmas sākuma Dedpūls izpilda amerikāņu deviņdesmito gada grupas "N Sync" horeogrāfiju pie grupas dziesmas "Bye Bye Bye".  Filma  “Dedpūls & Vilknadzis” jau ir skatāma Latvijā.