Nikola Kidmena neapmeklē jaunākās filmas pirmizrādi sirdi plosoša notikuma dēļ
foto: Lia Toby/Mirrorpix / Vida Press
Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena.
Slavenības
2024. gada 12. septembrī, 06:33

Nikola Kidmena neapmeklē jaunākās filmas pirmizrādi sirdi plosoša notikuma dēļ

Gerda Ansone

Jauns.lv

Aktrise Nikola Kidmena atklājusi sirdi plosošu iemeslu, kāpēc nav apmeklējusi filmas “Mazulīte” (“Baby Girl”) pirmizrādes vakaru.

Nikola Kidmena neapmeklē jaunākās filmas pirmizrād...

Kidmena padalījusies ar sāpīgiem jaunumiem, ka nav ieradusies uz filmas “Mazulīte” (“Baby Girl”) pirmizrādi Toronto filmu festivālā šā gada 10. septembrī, jo viņai nomirusi mamma.

2001. gadā.

Nikola Kidmena ar mammu Džanellu Annu Kidmenu

Austrāliešu aktrise nosūtījusi vēstuli ar filmas režisores Halinas Reinas starpniecību. Halina informēja skatītājus par Kidmenas prombūtni, sakot: “Mēs tikko atgriezāmies no Venēcijas, kur bija mūsu filmas pasaules pirmizrāde, un tā bija diezgan emocionāla pieredze, kā jūs varbūt esat lasījuši, jo Nikola Kidmena tikko ieguva labākās aktrises balvu.”

Režisore turpināja: “Diemžēl tieši pirms viņa grasījās kāpt uz skatuves un saņemt balvu, viņa ar skumjām uzzināja par mātes nāvi un steidzās pie ģimenes, tāpēc viņa šovakar nav šeit kopā ar mums. Bet viņa vēlējās, lai mēs visi zinātu, ka viņa bija ļoti saviļņota par šo dienu. Tā mums ir ļoti īpaša. Šī ir mūsu pirmizrāde Ziemeļamerikā.”

Nikola Kidmena ar vīru, meitām un māsas ģimeni apmeklē “Life Achievement Award” ceremoniju

Seriāla “Lielie mazie meli” (“Big Little Lies”) zvaigzne veltīja balvu savai mūžībā aizgājušajai mammai un rakstīja, ka, ierodoties Itālijā, viņa uzzinājusi par savas “skaistās, drosmīgās mātes” Džanelas Annas Kidmenas nāvi.

“Esmu šokā, un man jādodas pie ģimenes, bet šī balva ir veltīta viņai. Viņa mani veidoja, vadīja un radīja. Es esmu neizsakāmi pateicīga, ka varu pieminēt viņas vārdu jums visiem caur Halinu. Mākslas un dzīves sadursme ir sirdi plosoša, un mana sirds ir salauzta,” rakstīja Nikola. Pabeidzot lasīt aktrises vēstuli, Halina savā un klātesošo vārdā apliecināja mīlestību Nikolai, sakot: “Mēs mīlam jūs visus, Nikola.”