foto: Vida Press
Nikolas Kidmenas skaistuma noslēpums: krēms par 10 eiro un vienkāršs rīta rituāls
Nikolas Kidmenas skaistuma rituāls nav ne pārlieku dārgs, ne sarežģīts. To ik rītu var veikt jebkura sieviete.
2017. gada 28. septembris, 08:02

Nikolas Kidmenas skaistuma noslēpums: krēms par 10 eiro un vienkāršs rīta rituāls

Kasjauns.lv

Holivudas aktrise Nikola Kidmena (50) jūnijā iesoļoja sestajā gadu desmitā, taču joprojām var lepoties ar nevainojami gludu un mirdzošu ādu. Kaut arī filmzvaigzne iepriekš ne reizi vien publiski atzinusi, ka nav vairījusies no botoksa injekcijām, nenoliedzami liela ietekme uz viņas ādu ir arī vienkāršiem ikdienas rituāliem.

Aktrise savus skaistuma rituālus nesen atklājusi žurnālam "Vogue" un, par lielu pārsteigumu lasītājiem, izrādījies, ka nekā pārsteidzoša vai bezdievīgi dārga tajos nemaz nav.

foto: Vida Press

Kidmena neslēpj: viņai galvenais ir rūpēties, ka āda katru dienu tiktu mitrināta un pasargāta no saules staru kaitīgās ietekmes. Lai nodrošinātos pret grumbiņu veidošanos, aktrise katru rītu lieto aizsargkrēmu pret sauli.

Un tas, starp citu, absolūti nav "no dārgā gala". Kidmena neslēpj, ka jau vairākus gadus uzticas "Neutrogena" kremam, kas maksā nepilnus 10 eiro. 

foto: Vida Press

Taču galvenais mirdzošās ādas noslēpums, pēc Nikolas pašas domām, ir vienkāršs skaistuma rituāls, kuru viņa ievēro katru rītu. "Es katru rītu mazgāju seju ar aukstu ūdeni. Un reizēm saņemos arī uz ļoti aukstu, gandrīz vai ledainu dušu," saka Kidmena. 

foto: Vida Press

Aukstais ūdens uzlabo asins cirkulāciju un tam ir arī nomierinoša iedarbība. Tas īpaši svarīgi ir cilvēkiem, kas cieš no aknes. Tāpat arī aukstais ūdens "aizver" poras, liekot ādai izskatīties gludākai un mirdzošākai.

Nikolai Kidmenai 50!

Nikolai Kidmenai 50!

gallery icon
81