"Esi drosmīgs, atsaucies!" - Andris Bulis meklē cilvēku, kas žurnālam klāstījis par viņa privāto dzīvi
foto: publicitātes (Kaspars Filips Dobrovoļskis)
Andris Bulis ir viena no pašmāju iemīļotā seriāla "Viņas melo labāk" zvaigznēm.
Slavenības

"Esi drosmīgs, atsaucies!" - Andris Bulis meklē cilvēku, kas žurnālam klāstījis par viņa privāto dzīvi

Paula Ivanova

Jauns.lv

"Esi drosmīgs, atsaucies!" - ar tādu vēsti klajā soctīklā "Facebook" nācis aktieris Andris Bulis, meklējot cilvēku, kas izplatījis informāciju par viņa privāto dzīvi.

"Esi drosmīgs, atsaucies!" - Andris Bulis meklē ci...

Žurnāls "Privātā Dzīve" šonedēļ vēstījis, ka Andrim Bulim, kura laulība ar sievu Ilzi ir izjukusi, iespējams, ir romāns ar daiļu blondīni. "Mani mīļie Salacgrīvas kaimiņi! Lūdzu, atsaucieties, kuri devuši info šīsdienas "Privātajai Dzīvei", ka esmu redzēts kopā ar blondīni un melnu sunīti. Pēdējo reizi biju kopā ar Mārci Kalniņu (divus metrus garš un melni īsī mati) un viņa mazo sunīti," ar tādu lūgumu feisbukā klajā nācis aktieris, piebilstot: "Esmu drošs, ka šīs NEPATIESĀS info izplatītājs šo lasa! Esi drosmīgs, atsaucies!!!"

Kā zināms, šovasar Bulis nāca klajā ar vēsti, ka izjukusi viņa laulība ar sievu Ilzi. “Tātad... Apstiprinu jau izskanējušās baumas, ka mana laulība šobrīd tiek oficiāli šķirta!” – ar šādu ierakstu sociālajos tīklos jūlijā šokēja Andris Bulis. Izrādās, ar sievu Ilzi kopā nedzīvo jau vairākus mēnešus.

Andris un Ilze apprecējās pirms nepilniem 20 gadiem, un pirms vairākiem gadiem Buļu laulībā jau bija pamatīga krīze. Aktieris bija uzsācis romānu ar bijušo skaistumkonkursu dalībnieci Lieni Skulmi, tagadējo muzikanta Andra Kiviča sievu. 2016. gada rudenī Liene žurnālam "Kas Jauns" atklāja, ka viņai ar Andri vienam pret otru ir spēcīgas jūtas un abi dzīvojot kopā. Taču aktieris nekādi nebija gatavs atzīt šīs attiecības, publiskos pasākumos joprojām pozēja kopā ar sievu, un tad nu Liene paziņoja, ka pielikusi punktu romānam un likusi Bulim savākt savas mantas no viņu kopīgi īrētā dzīvokļa. Pēcāk Andris kādā intervijā atzinās, ka meties ārlaulības sakaros, piebilda, ka pārskatījis savu vērtību skalu un atzīst dzīves līdzšinējās kļūdas. Aktieris toreiz atklāja, ka, pirms uzsācis attiecības ar Lieni, viņa paša ģimenē bijusi dziļa krīze, kuras laikā nav mēģinājis darīt neko, lai attiecības uzlabotu. Tikmēr pats sācis dzīvot atsevišķi, līdz sastapis Lieni, ar kuru attiecības bijušas periodiskas, kad situācijās, kad nav spējis tikt galā ar savām problēmām, meklējis mierinājumu pie viņas. Bet šīs attiecības pārtraucis, kad izrunājies ar mācītāju un sapratis, ka nevēlas pazaudēt ģimeni – sievu un dēlu.

Aktieris Andris Bulis pirms 10 gadiem, kad viņam bija 25 gadi un viņš tika atzīts par seksīgāko vīrieti Latvijā.

Seksīgais aktieris Andris Bulis pirms vairākiem gadiem

Aktieris Andris Bulis pirms 10 gadiem, kad viņam bija 25 gadi un viņš tika atzīts par seksīgāko vīrieti Latvijā.

Tas bija pirms septiņiem gadiem. Andrim ar sievu tad izdevās glābt laulību, Ilze piedeva vīram viņa sānsoļus, drīz viņiem arī piedzima meita. Nu Buļu laulībai tomēr pienācis gals. Kāpēc? Šoreiz gan iemesls neesot kāda sānsolis, vienkārši tā pieaugušo dzīvē gadās, kad precēti pāri zaudē degsmi un pieņem lēmumu, ka labāk ir laulību šķirt un ļaut dzīvot katram savu dzīvi. Turklāt Bulis jau vairāk nekā pusgadu dzīvo šķirti no ģimenes, protams, neaizmirstot rūpēties un gādāt par saviem bērniem – dēlu Markusu, kuram jau ir 18 gadu, un meitu Alisi, kurai ir seši.