Ātri gan! Benam Aflekam jau jauna mīlestība, kura sen viņu gaidījusi
foto: MJ Photos/Shutterstock/ Vida Press
Kika Kenedija un Bens Afleks.
Slavenības

Ātri gan! Benam Aflekam jau jauna mīlestība, kura sen viņu gaidījusi

Gerda Ansone

Jauns.lv

Holivudas aktieris Bens Afleks nav tērējis laiku lieki. Pēc mēnešiem ilgām baumām par irstošo kopdzīvi 20. augustā Dženifera Lopesa iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu tiesā, bet nedēļu vēlāk Afleks manīts jau ar jaunu draudzeni pie sāniem. Kas viņa ir?

Ātri gan! Benam Aflekam jau jauna mīlestība, kura ...

Neraugoties uz to, ka Bena Afleka (52) un Dženiferas Lopesas (55) laulības šķiršana ir tikai nule kā uzsākta, Holivudas aktierim un režisoram jau uzradušās jaunas romantiskās attiecības. Viņš šobrīd satiekas ar 36 gadus veco Kiku Kenediju. Šī nav tikai uzvārdu sakritība, Kika (pilnajā vārdā Ketlīna) patiešām ir saistīta ar slaveno Kenediju klanu. Viņa ir Roberta F. Kenedija juniora un viņa pirmās sievas Emīlijas Rūtas Blekas meita. Kika ir vecākā meita sešu bērnu ģimenē. Viņa dzimusi 1988. gadā, četrus gadus pēc brāļa Roberta “Bobija” Kenedija III. Kika uzaugusi Ņujorkā, taču viņa nav vēlējusies saistīt savu dzīvi un karjeru ar politiku, pretēji lielākajai daļai Kenediju klana pārstāvju. Tā vietā jaunā sieviete devusi priekšroku skatuves mākslai pēc studijām Stenfordas universitātē. Lai gan īsi pēc augstskolas beigšanas viņa nospēlējusi dažas lomas, Kika galvenokārt pievērsusies filantropijas karjerai.

Kāds vārdā nenosaukts informācijas avots izdevumam “Page Six” pastāstījis par Bena Afleka uzplaukušo jauno romānu laikā, kad sieva Dženifera Lopesa paziņojusi par šķiršanos. Paziņa izteicies, ka Kikai jau kopš pusaudzes gadiem simpatizējis Afleks. “Kikas slavenību simpātija vienmēr ir bijis Bens,” avots atklājis publikācijā. Viņš Kenediju klana pārstāvi raksturojis kā “ballīšu mīļotāju”, kurai “patīk lieliski pavadīt laiku”. “Kika un Bens pavada laiku kopā, bet neesmu pārliecināts, kas tur notiek,” viņš atzinis. Turpretī kāds cits informācijas avots izteicis absolūti pretēju viedokli. “Es nedomāju, ka viņi vispār pazīst viens otru. Pavisam skaidrs, ka tur nekas nenotiek,” izteicies avots numur divi.

Dženifera Lopesa.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks atsevišķi ierodas uz Semjuela Afleka skolas izlaidumu