Bens Afleks savas šķiršanās laikā sagrāvis bijušās sievas Dženiferas Gārneres jaunās attiecības
foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Benam Aflekam ar šķirto sievu Dženiferu Gārneri ir trīs kopīgi bērni.
Slavenības

Bens Afleks savas šķiršanās laikā sagrāvis bijušās sievas Dženiferas Gārneres jaunās attiecības

Gerda Ansone

Jauns.lv

Aktrises Dženiferas Gārneres “otro iespēju mīlēt” izpostījis bijušais vīrs Bens Afleks, netiekot galā ar sevi šķiršanās laikā no otrās sievas Dženiferas Lopesas.

Bens Afleks savas šķiršanās laikā sagrāvis bijušās...

Bens Afleks sagādājis raizes savai bijušajai sievai Dženiferai Gārnerei, pašam šķiroties no otrās sievas Dženiferas Lopesas, apgalvojis kāds aktierim pietuvināts informācijas avots. Pēc tam, kad Lopesa devās uz Losandželosas apgabala augstāko tiesu, lai iesniegtu laulības šķiršanas pieteikumu, kāds iekšējās informācijas avots atklājis, ka Afleka atkarība no Gārneres atbalsta radījusi problēmas viņas attiecībās ar Džonu Milleru. Paziņa izdevumam “In Touch Weekly” atklājis, ka Gārnere un “Cali Burger” izpilddirektors “paņēmuši pārtraukumu” romantiskajās attiecībās laikā, kad Afleks un Lopesa šķir laulību.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Dženifera Gārnere un Džons Millers rīta skrējienā aizvadītā gada augustā.
Dženifera Gārnere un Džons Millers rīta skrējienā aizvadītā gada augustā.

“Dženai bija tik daudz kas ar Benu, ka tas radīja zināmus zaudējumus,” norādījis paziņa. “Viņa un Džons galu galā aizgāja katrs savu ceļu. Tā nebija viņas izvēle.” Avots apgalvojis, ka Bens Afleks visu laiku vērsies pie Gārneres pēc “padoma un atbalsta”, kas savukārt “pamatīgi nokaitinājis Džonu”. Milleram “nav patīkami sacensties ar bijušo vīru par viņas uzmanību,” atzīmējis paziņa. Avots piebildis, ka, lai arī Milleram simpatizē Afleks un viņš “cenšas būt saprotošs, taču puisis vairāk nevar to izturēt”.

Gārneres draugi vaino Afleku pie viņas šķiršanās no Millera, jo viņš “būtībā padarīja Dženu par savu personīgo terapeitu, tiklīdz sākās problēmas ar Lopesu”. Tomēr iekšējās informācijas avots precizējis, ka Gārneres un Millera atsvešināšanās nenozīmē, ka viņa atjaunos romantiskās attiecības ar Afleku, norādot, ka “viņa nav Benā iemīlējusies”. Avots paskaidrojis, ka Gārnere tikai dara “to, kas ir vislabākais viņas bērniem”, un joprojām nevaino Afleku par to, ka izputinājis viņas “otro iespēju mīlestībā”.

Bens Afleks ar šķirto sievu Dženiferu Gārneri 2023. gada 26. septembrī Santamonikā