Slavenības
2024. gada 15. augustā, 11:33

Katy Tindemark apgalvo, ka ar miljonāru Barjeru esot kopā mīlestības, nevis naudas dēļ

Paula Ivanova

Jauns.lv

Raidījumā "Slavenības. Bez filtra" vijolniece Katy Tindemark saka - attiecībās ar miljonāru Valēriju Barjeru viņus vieno mīlestība. Neskatoties uz sabiedrības uzskatiem, ka šādiem pāriem galvenais faktors bieži ir nauda, Katy norāda, ka viņas jūtas ir īstas un balstītas uz dziļāku savstarpējo sapratni.

Katy Tindemark apgalvo, ka ar miljonāru Barjeru es...

“Es aprecējos ar savu pirmo vīru, un mums ir kopīga meita. Mums bija viens papīrs, kurā norādīts – tas, kas ir viņa, paliek viņam, un tas, kas ir man, paliek man. Neviens nevienam nav neko atņēmis. Nav jau arī tā, ka mēs kaut ko dalījām. Kad mēs šķīrāmies, mums nebija, ko dalīt, jo tas bija jau atrunāts. Mēs kopā audzinām meitu, kas dzīvo pie viņa. Kad es varu, es aizbraucu pie viņas vai ņemu viņu uz Latviju," stāsta Tindemark.

"Man liekas, ka tas ir vislabākais. Citādi sanāk tā, ka apprecies, lai pēc tam kaut ko sadalītu. Tāpēc mēs neprecamies, satiekos ar šo cilvēku tikai mīlestības dēļ. Man ir svarīga mīlestība un komforts attiecībās, lai justos droši un aizsargāta. Tas ir vajadzīgs sievietei un tajā nav nekā slikta. Nauda ir arī svarīga lieta, jo bez nauda mēs nevaram izdzīvo,” saka Katy.

Katy Tindemark un viņas dzelzs rumaks

Katy Tindemark un viņas dzelzs rumaks.