Slavenības
2024. gada 30. janvāris, 16:20

Katy Tindemark mīļotais lutina ar dārgām dāvanām - jaunu auto un 3500 eiro vērtu kleitu

Jauns.lv

Šova “Slavenības. Bez filtra” desmitās sezonas dalībniece vijolniece Katy Tindemark savai draudzenei stāsta par mīļoto vīrieti.

Katy Tindemark, dzīvojot pie turīgā vīrieša, piedzīvo mīlestības pilnu aprūpi. Meitene astoņu kopdzīves mēnešu laikā saņēmusi dārgas un neizmirstamas dāvanas - automašīnu, ceļojumus un pat kādu ļoti ekskluzīvu kleitu, kura nekavējoties tiek nodemonstrēta arī labākajai draudzenei.

“Viņš par mani rūpējas un lutina. Viņš grib, lai man ir skaistas drēbes, jo man bija dažādas drēbes, es īsti nepiedomāju pie sava stila," saka šova jaunā dalībniece.

Viņa apgalvo, ka no vīrieša strāvo maiga enerģija, kuru nevar izskaidrot. Nenoliedzami vīrieša vēlme savu draudzeni lutināt arī ir vērā ņemams faktors: "Dārgākā dāvana, ko viņš man ir nopircis, ir "Balenciaga" kleita. Es paskatījos cenu, un tā maksāja 3500 eiro!”

Tāpat Katy neslēpj - ar mīļoto viņai ir liela gadu starpība, taču sieviete atzīst, ka viņai vienmēr patikuši un piesaistījuši tieši vecāki vīrieši: "Mana attieksme ir tāda - ja ir jūtas un ir labas un veselīgas attiecības, tad es uzskatu, ka vecuma starpībai nav nozīmes, jo ir komfortablāk justies ar vecāku vīrieti." Kāda tad ir ši vecuma starpība? To Tindemark vēl nesaka, vien zīmīgi bilst: "Es pat tik ilgi nedzīvoju, cik mums ir liela gadu starpība."