Bijušie mīlnieki, nu lielākie naidnieki Kaspars Caune un Viktorija Kazanovska sacenšas vienā ballītē
foto: Santa Sergejeva
Kaspars pozē festivāla fotogrāfiem ar savu jauno sirdsdāmu Sendiju. Bet Viktorija pagaidām fotografējas viena. Vēlāk gan viņas uzmanības centrā nokļuva pat Eirovīzijas uzvarētājs Nemo!
Slavenības

Bijušie mīlnieki, nu lielākie naidnieki Kaspars Caune un Viktorija Kazanovska sacenšas vienā ballītē

Vita Zvaigznīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Sabiedrības dāma Viktorija Kazanovska un skandalozais biznesmenis Kaspars Caune, kuru šķiršanās epopeja pirms diviem mēnešiem izvērtās par publisku gānīšanās un vajāšanas trilleri, nu līksmo vienā ballītē, izliekoties viens otru neredzam.

Bijušie mīlnieki, nu lielākie naidnieki Kaspars Ca...

Pirms diviem mēnešiem žurnāls "Kas Jauns" vēstīja par armēņu izcelsmes sabiedrības dāmas un nagu kopšanas salona "Riga Nails" īpašnieces Viktorijas Kazanovskas un skandalozā uzņēmēja Kaspara Caunes laulības nedienām. Caune apsūdzēja dzīvesbiedri krāpšanā, sānsoļos un divu kopējo bērnu nepietiekamā pieskatīšanā.

Caune bija sarīkojis īstu pakaļdzīšanos savai sievai. Turklāt attiecību risināšanu viņš izvērsa savos sociālajos tīklos. Kādā no sociālās platformas "TikTok" video Kaspars aizskaroši iztirzāja Viktorijas kā mātes un sievietes kvalitātes, vēl nākamajā aicināja viņu vajāt, lai atņemtu "Porsche" automobili, tad žvadzināja jau atņemtas mašīnas atslēgas, kā arī piedāvāja par samaksu kādam mesties zem viņas auto, lai lauleni ietupinātu aiz restēm... Viktorija parādā nepalika, turpinot soctīklos demonstrēt glamūrīgu dzīvesveidu ārzemēs.

Kā izskatās, pāra savstarpējā izrēķināšanās vainagojusies ar iešanu katram uz savu pusi. Kā novēroja "Kas Jauns" Laimas Vaikules festivālā Dzintaru koncertzālē, to apmeklēja gan Kazanovska, gan Caune. Viktorija – savas dvīņumāsas, šovbiznesa zvaigžņu un influenceru vidū iecienītā kleitu showroom "Klerr.eu 10" īpašnieces Karīnas Kazanovskas, un draugu kompānijā.

foto: Santa Sergejeva
Efektīgā armēniete Viktorija Kazanovska ne vienam vien Laimas Vaikules festivāla viesim lika atskatīties.
Efektīgā armēniete Viktorija Kazanovska ne vienam vien Laimas Vaikules festivāla viesim lika atskatīties.

Tikmēr Kaspars ieradās ar pievilcīgu tumšmati Sendiju Vaivari, nevairījās no apkārtējo uzmanības, draudzeni apskaujot un gozējoties pie foto stenda. Festivāla viesi sačukstējās, ka Caune speciāli atvedis draudzeni, lai bijušo padarītu greizsirdīgu.

foto: Santa Sergejeva
Kaspars pozē festivāla fotogrāfiem ar savu jauno sirdsdāmu Sendiju.
Kaspars pozē festivāla fotogrāfiem ar savu jauno sirdsdāmu Sendiju.

Turklāt jaunā draudzene ir pārsteidzoši līdzīga Viktorijai – ir redzams sociālajos tīklos, ka vēl nesen jaunā sieviete bija gaišmate, bet nu jau kļuvusi par tumšmati, vēl vairāk līdzinoties Viktorijai. Kā izteicies pats Kaspars, Viktorijas šodienas izskatā viņš pielicis savu roku, kas nozīmē, ka izņēmums varētu nebūt arī jaunā draudzene.

Taujāta, vai jau notikusi šķiršanās, Kazanovska "Kas Jauns" pauda, ka nevēlas runāt publiski par attiecībām un to, kas notiek viņas privātajā dzīvē. Pāris pasākumā izturējās tā, it kā otra tur nemaz nebūtu, bet nevarēja nejust sāncensību abu starpā. Piemēram, dvīnes vēroja uz skatuves notiekošo no VIP ložām, centās nobildēties ar zvaigznēm, ko atrādīja soctīklos, īpaši izrādot, ka ir dzirkstošas, laimīgas un bezrūpīgas. Savukārt Caune foto zibšņu gaismā baudīja uzmanību kā “no jauna iemīlējies”.