Aizmirsusi apģērbties? Megana Foksa dodas uz veikalu, bet viņas sēžamvieta ir puskaila
foto: Vida Press
Tā aktrise Megana Foksa dodas iepirkties.
Slavenības

Aizmirsusi apģērbties? Megana Foksa dodas uz veikalu, bet viņas sēžamvieta ir puskaila

Gerda Ansone

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Megana Foksa atpazīta Losandželosā, kad viņa devās iepirkties uz lielveikalu. Aktrise bija ģērbusies melnbaltā T kreklā ar uzrakstu “Puiši melo” (“Boys lie”) un sarkanu eņģelīti ar baltiem velna ragiem un aizsietām acīm.

Aizmirsusi apģērbties? Megana Foksa dodas uz veika...

Savu koptēlu Megana Foksa papildinājusi ar gariem zābakiem, kas sniedzās virs ceļgaliem. Kā aksesuāru viņa izvēlējusies sudraba krāsas čokeri un saulesbrilles, bet rokās nesa zilu, ietilpīgu zīmola “Birkin” somu. Pieticīgais tērps tik tikko piesedza aktrises pēcpusi: jebkura neveikla kustība draudēja ar nonākšanu neērtā situācijā. Taču Meganai neizjuta ne mazāko apmulsumu. Viņa nemēģināja slēpties no paparaci un ar smaidu sejā mierīgā garā turpināja ieplānoto. Kad viņai bija jāuzkāpj pa kāpnēm, tērps izspēlēja nejauku joku – vējš pacēla T krekla apakšmalu, fotogrāfu kamerām atsedzot aktrises puskailo sēžamvietu.

Megana Foksa ģērbjas tikai krekliņā un zābakos

Savukārt tīmeklī nekavējoties sāka apspriest Foksas jaunāko iziešanu sabiedrībā. “Patiešām aizmirsusi mājās bikses!”, “Viņa ir skaista, bet kāpēc tik dīvaini ģērbjas? Jo skaidrs, ka viņai pašai patīk”, “Man šķiet, ka cilvēkam, kurš tā izskatās uz ielas, ir acīmredzamas problēmas”, “Izskatās pārdomāti līdz sīkākajai detaļai, bet nez kāpēc neliekas stilīgi,” rakstīja interneta lietotāji.