Slavenības

VIDEO: Indra Salceviča sniedz savu galveno stila padomu

Paula Ivanova

Jauns.lv

Stiliste Indra Salceviča raidījumā "Kad viņas satiekas" uzsver, cik svarīgi ir valkāt to, kas patiešām der un liek justies komfortabli.

VIDEO: Indra Salceviča sniedz savu galveno stila p...

Indra uzskata, ka apģērbam jāatbilst cilvēka ķermeņa formai un personībai, nevis jācenšas sekot visiem modes trendiem: “Svarīgākais ir vilkt drēbes, kas tev der. Tas ir pats svarīgākais. Protams, arī atbilstoši tavām ķermeņa proporcijām, jo tas ir lielākais grēks - tu nopērc kaut ko un stāvi spoguļa priekšā, nesaprotot, kā to uzvilkt, vai apģērbs nav piemērots ķermeņa proporcijām.”

Un ko tad iesākt, ja veikalos nav pieejams apģērbs, kas atbilstošs ķermeņa proporcijām? “Tādā gadījumā ir jāiepērkas ārzemēs”, saka Indra. Diemžēl dāmām ar garām vai tieši otrādi – īsākām - kājām piemērotu apģērbu atrast esot problemātiski: “Mēs esam tā sajaukušies, kādreiz jau tie pamata modeļi un pamata piegrieztnes tapa savādāk. Tagad mēs esam tik daudz savairojušies no visām nācijām, ka mēs esam baigais mikss. Esam vai nu gari vai nu īsi, un pēkšņi mums ir Holivudas smaidi un Dženiferas Lopezas dibeni.”