Slavenības
2015. gada 28. janvāris, 05:41

Aktrise demonstrē, ka viņai nav apakšveļas. Mammai tas patīk! FOTO

Jauns.lv

Grupas „Muse” solista bijusī draudzene, aktrise Keita Hadsone ar mammu, aktrisi Goldiju Hounu, nesen apmeklēja Parīzes augstās modes nedēļu. Dodoties uz modes nama „Versace” skati, mis Hadsone bija izvēlējusies pikantu tērpu no zīmola jaunākās kolekcijas. Arī mammai patika meitas izvēle...

Divu bērnu māmiņai aktrisei Keitai Hadsonei (35) ir modeles cienīga figūra. To varēja novērtēt ikviens, kurš aizvadītajā svētdienā apmeklēja Parīzes augstās modes nedēļu. Uz modes nama „Versace” skati Keita ieradās tērpusies spilgti sarkanā augumam piegulošā kleitā ar pikantiem izgriezumiem. Caurspīdīgā auduma ielaidumi atsedza viņas plakano vēderu, gūžas kaulu, daļu sēžamvietas un kreiso kāju līdz pat gurnam. Pikantais tērps zem kura tā nēsātāja nevar vilkt apakšveļu, ir no modes nama „Versace” jaunākās kolekcijas.

Uz skati Hadsone ieradās kopā ar modes nama vadītāju Donatellu Versači un savu mammu Goldiju Hounu, kura, fotogrāfiem redzot, pauda sajūsmu par meitas ultra seksīgo tērpu.

Kājās Hadsone bija apāvusi miesas krāsas „Christian Louboutin” laiviņas, bet ap kaklu aplikusi vien smalku zelta ķēdīti ar kuloniņu. Šāds tērps neprasa bagātīgus aksesuārus. Arī Keitas mamma Goldija Houna bija izvēlējusies seksapīlu tērpu. Viņa bija ģērbusies melnā augumam piegulošā kokteiļkleitā ar caurspīdīgu plecu daļu, dekoltē un piedurknēm, kam pieskaņojusi melnu ādas puskažociņu, bet kājās apāvusi „Christian Louboutin” laiviņas uz platformas zoles.

Skati Hadsone un viņas mamma vēroja, sēžot pirmajā rindā. Lai izvairītos no neērtiem mirkļiem, kad pikantais tērps atsedz par daudz, Keita ceļgalus apklāja ar mētelīti, kas bija tādā pašā tonī kā ugunīgā kleita.

Hadsones kleita ir no modes nama „Versace” 2015. gada pavasara augstās modes kolekcijas. Skatē to uz mēles demonstrēja supermodele Eva Hercigova (41).

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press