Elīna Gluzunova beidzot sagaida mājās mīļoto Artjomu
foto: Publicitātes
Gluzunovi TV šovā "Ģimene burkā".
Slavenības
2024. gada 19. jūlijā, 11:15

Elīna Gluzunova beidzot sagaida mājās mīļoto Artjomu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātāja Elīna Gluzunova sagaidījusi mājās savu mīļoto vīrieti un pāra triju bērnu tēvu Artjomu, kas, kā šķiet, vairākas nedēļas pavadījis apcietinājumā.

Elīna Gluzunova beidzot sagaida mājās mīļoto Artjo...

"Laipni lūgts mājās," tā pie bildes, kurā redzama ar mīļoto vīrieti Artjomu, angļu mēlē pierakstījusi Elīna.

Kā vēstīja žurnāls "Kas Jauns", pagājušajā mēnesī Artjoms Gluzunovs tika arestēts un Elīna soctīklos rakstīja: "Notika tas, par ko intuitīvi biju pārliecināta, – reiz tas notiks, bet... kad notika, uzreiz nebiju tam gatava. Nesāp. Ir rūgtums pamatīgs. Jūtos sabradāta, pazemota, izmantota. Bez jebkāda drošības spilvena, drīzāk ar kaudzi problēmu un nedrošības nastu, kas tuvākajā dzīves posmā būs jānes uz saviem pleciem vienai. Un, jā, uzticība pēc šī visa – tuvu nullei."

Interneta ārēs ātri vien izplatījās vēsts, ka Elīnas dzīvesbiedrs, ar kuru dziedātāja šķīrās ne reizi vien, bet tad atkal sagāja kopā, iekūlies neapskaužamā situācijā – viņu aizturējuši policisti par nelikumīgām darbībām, bet ģimenes dzīvesvietā veikta kratīšana. Uz komunikāciju ar žurnālistiem Elīna neizgāja, uzzinot, kas zvana, momentā darīja zināmu, ka “komentāru nebūs”.