Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Britnija Spīrsa zvēr vairs nesatikties ar vīriešiem, "kamēr vien dzīvos"
foto: Instagram/britneyspears
Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa.
Slavenības

Britnija Spīrsa zvēr vairs nesatikties ar vīriešiem, "kamēr vien dzīvos"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa nozvērējusies nesatikties vairs ne ar vienu vīrieti tik ilgi, cik vien dzīvos.

Britnija Spīrsa zvēr vairs nesatikties ar vīriešie...

Popzvaigzne Britnija Spīrsa svētdien “Instagram” izziņojusi, ka viņu vairs neinteresē attiecības. Savā ierakstā dziedātāja padalījusies ar citātu, kurā teikts: “Viņas attieksme ir mežonīga, bet sirds ir no zelta.” “Viena kā pirksts! Es nekad nebūšu kopā ar citu vīrieti, kamēr vien dzīvošu!!!,” 42 gadus vecā popzvaigzne pierakstījusi komentārā, liekot noprast, ka viņas mēnešiem ilgās romantiskās attiecības ar Polu Ričardu Solizu ir beigušās.

Hita “Gimme More” izpildītāja izmantojusi arī “Instagram” stāstus, lai nopeltu Polu, ka reiz viņš esot žēlojies, ka tiek “vajāts” un atvēris automašīnas logu, lai sekojošie paparaci varētu nofotografēt raudošu Britniju. “Kāpēc viņš brauca ar 90 apkaimē, kur sekoja viens paparaci, lai nolaistu logu, kad paparaci piebrauca manā pusē????” – Britnija pierakstījusi līdzās fotogrāfijai, kurā abi kopā redzami automašīnā, viņai cenšoties izvairīties no kameras. “Tad viņš zvana savai mammai un saka, ka tiek vajāts.” Viņa piebilda: “Kāpēc viņš nolaida logu, kad es sēdvietā raudāju?”

Pirmo reizi par Britnijas un 38 gadus vecā palīgstrādnieka romantiskajām attiecībām tika ziņots 2023. gada augusta beigās. Iepriekš amerikāņu popzvaigzne bija precējusies ar irāņu modeli un fitnesa treneri Semu Asghari. Pāris par lēmumu šķirties pēc 14 laulības mēnešiem paziņoja 2023. gada 16. augustā. 2024. gada 1. maijā viņi panāca vienošanos šķiršanās jautājumos un nākamajā dienā tiesnesis parakstīja izlīgumu un izziņoja, ka laulība juridiski būs šķirta šā gada 2. decembrī.

Britnijas draugiem Pols Ričards Solizs nepatika jau no paša sākuma. Pie šīs nepatikas visticamāk vainojama vīrieša kriminālā pagātne. 2004. gadā Solizam tika piespriests četru gadu cietumsods par metamfetamīna glabāšanu ar nolūku to pārdot. Viņš tika arestēts arī 2019. gadā par “miera traucēšanu” izmantojot “aizskarošus vārdus”, par ko divas dienas pavadīja Losandželosas apgabala cietumā. Viņa agrāk reģistrēto pārkāpumu sarakstā ir arī bērna apdraudēšana, braukšana bez autovadītāja apliecības un nelikumīga ieroča glabāšana.

Britnijas Spīrsas jaunais draugs Pols Ričards Solizs

Solizs ir Britnijas bijušais mājkalpotājs. Viņš pie Britnijas darbā stājies 2022. gadā, bet darba saistības izbeigtas jau divus mēnešus vēlāk, informē žurnāls “Us Weekly”. “Viņš laboja neejošās lietas mājā. Kā durvju rokturus un aizsērējušas tualetes,” norādījis kāds paziņa.