foto: SIPA/ Vida Press
Nosaukta aktrise, kura varētu būt vainojama Metjū Perija nāvē
Ārvalstu plašsaziņas līdzekļu rīcībā nonākusi informācija, ka Čārlija Šīna bijusī sieva Brūka Millere ir to cilvēku skaitā, kuriem varētu izvirzīt apsūdzību saistībā ar Metjū Perija nāvi.
Slavenības
2024. gada 27. jūnijs, 18:33

Nosaukta aktrise, kura varētu būt vainojama Metjū Perija nāvē

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktiera Metjū Perija nāves izmeklēšanā kļuvušas zināmas jaunas detaļas. Apsūdzības varētu izvirzīt vairākiem cilvēkiem, to skaitā Čārlija Šīna bijušajai sievai.

Iepriekš varas pārstāvji ziņoja, ka saistībā ar Metjū Perija bojāeju apsūdzības varētu tikt izvirzītas vairākiem cilvēkiem. Taču viņu vārdi toreiz netika atklāti. Tomēr tagad ārvalstu plašsaziņas līdzekļu rīcībā nonākusi informācija par izmeklēšanas gaitu un “aizdomās turēto” vārdi.

Seriāla “Draugi” aktieris Metjū Perijs nomira 54 gadu vecumā pagājušā gada oktobrī, vēlāk tika publiskoti sekcijas rezultāti. Pēc tās Losandželosas policija sāka izmeklēšanu par aktiera pārdozēšanas apstākļiem. Nāve iestājusies noslīkšanas rezultātā, taču Metjū asinīs konstatēts ketamīns. Pēc astoņiem mēnešiem atklājušās jaunas detaļas – traģēdija varēja nebūt nejauša. Detektīvi uzskata, ka Perijam kāds no draugiem iedevis ketamīna devu, kas viņam izrādījusies letāla. Viņi nopratinājuši “aizdomās turēto personu” – sievieti, kas tiek raksturota kā sabiedrībā zināma personība, kas bijusi precējusies ar populāru aktieri. Metjū cieta no alkohola un narkotisko vielu atkarībām, viņš 15 reizes ārstējies rehabilitācijas klīnikās. Zināms, ka ar šo sievieti viņš iepazinies kādā no ārstniecības iestādēm, jo arī viņa tur centusies atbrīvoties no savām atkarībām.

Izdevums “The Blast” raksta, ka varasiestādes nopratinājušas Čārlija Šīna bijušo sievu Brūku Milleri. Aktrises mājā veikta kratīšana un atsavināts viņas tālrunis un portatīvais dators. Pēc izmeklētāju domām, tieši Millere atnesusi uz Metjū Perija mājām narkotikas. Tuvākajā laikā viņai varētu izvirzīt apsūdzību, kā arī to varētu saņemt vairāki citi līdzzinātāji. Pati Millere pagaidām situāciju nekomentē, tomēr viņa jau vērsusies pie advokāta, lai gan netika apcietināta.

Fanu noliktie ziedi pie Metjū Perija apartamentiem Ņujorkā

gallery icon
26