foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Jauns pavērsiens! Slavena aktiera sievu tur aizdomās Metjū Perija nonāvēšanā
Aktieris Metjū Perijs.
Slavenības
2024. gada 22. jūnijs, 06:41

Jauns pavērsiens! Slavena aktiera sievu tur aizdomās Metjū Perija nonāvēšanā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

54 gadus vecā aktiera Metjū Perija nāves lietā parādījušies jauni pavērsieni. Aizturēta aktiera paziņa, kura, iespējams, varētu būt vainojama Metjū Perija pāragrajā nāvē.

Seriāla “Draugi” zvaigzni Metjū Periju mirušu atrada aizvadītā gada 28. oktobrī savas mājas džakuzi. Nāve iestājusies noslīkšanas rezultātā, bet aktiera asinīs konstatēts ketamīns. Astoņus mēnešus pēc viņa nāves parādījušās jaunas detaļas – traģēdija varētu arī nebūt nejauša. Detektīvi izteikuši pieņēmumu, ka Perijam kāds iedevis tādu ketamīna devu, kas viņam izrādījusies letāla. Nopratināta aizdomās turētā persona. Tā esot sabiedrībā labi pazīstama sieviete, kura ir precējusies ar populāru aktieri.

Fanu noliktie ziedi pie Metjū Perija apartamentiem Ņujorkā

gallery icon
26

Metjū cieta no alkohola un narkotisko vielu atkarības, viņš 15 reizes bija ārstējies rehabilitācijas iestādēs. Zināms, ka ar šo sievieti Perijs iepazinies kādā no klīnikām, kur aizdomās turētā persona arī centusies atbrīvoties no savām atkarībām. Likumsargi saņēmuši kratīšanas orderi sievietes mājās Losandželosā, viņi konfiscējuši viņas "iPhone" un klēpjdatoru. Persona, kurai pieder ierīces, tikusi nopratināta un pagaidām esot atbrīvota bez apsūdzības izvirzīšanas. “Viņa agrāk ārstējusies kopā ar Metjū, un viņiem aktieru aprindās bija daudz kontaktu. Tā bija negaidīta draudzība, bet viņi paļāvās viens uz otru,” informējis kāds vārdā nenosaukts paziņa.

Seriāls “Draugi”

gallery icon
43

Aizdomās turētajai policistu ierašanās bijis milzīgs pārsteigums, viņa noliegusi jebkādu saistību ar Metjū Perija nāvi. “Viņa bija pilnīgā šokā un viņai nebija ne jausmas par ko ticis izdots kratīšanas orderis. Viņa nolīgusi advokātus un vairākkārt tikusies ar tiesībsargājošajošo iestāžu atbildīgajām personām kopš to ierašanās viņas mājās. Sieviete par situāciju klusē, bet izmeklētājiem visticamāk bija kas zināms, ja reiz saņēma orderi un pieteicās šādi. Grūti pateikt, kāda bija viņas loma Metjū nāvē, taču viņa ir nelokāma tajā, ka viņai ar to nebija nekāda sakara,” izdevums “In Touch Weekly” citē vārdā nenosaukto informācijas avotu. Aizdomās turētās draugi un paziņas ir pārliecināti par viņas nevainību.