foto: Bei/Shutterstock/ Vida Press
Pie "Draugu" zvaigznes Kortnijas Koksas nāk Metjū Perija spoks
Kortnija Koksa un Metjū Perijs.
Slavenības
2024. gada 22. maijs, 09:26

Pie "Draugu" zvaigznes Kortnijas Koksas nāk Metjū Perija spoks

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktrise Kortnija Koksa (59) pastāstījusi, ka viņu apmeklējot seriāla “Draugi” kolēģa Metjū Perija spoks. Viņa to atklājusi intervijā programmā “CBS Sunday Morning”.

“Esmu pateicīga, ka man paveicās ar viņu tik cieši kopā strādāt daudzus gadus. Viņš bieži mani apmeklē, ja ticēsiet,” pastāstījusi Kortnija Koksa. Pēc aktrises teiktā, viņa regulāri  sazinoties ar mirušo cilvēku gariem. “Es sarunājos ar mammu, tēti, Metjū. Jūtu, ka ir daudz cilvēku, kas it kā mūs vadītu. Es, protams, izjūtu Metjū klātbūtni,” apliecinājusi Kortnija.

Seriāls “Draugi”

gallery icon
43

Metjū Perijs pameta šo pasauli 2023. gada 28. oktobrī, viņam bija 54 gadi. Losandželosas tiesu medicīnas eksperti paziņoja, ka aktiera nāve bija nelaimes gadījums, ko izraisīja “akūta ketamīna iedarbība”. Perijs dzīves nogalē apmeklējis psihoterapijas seansus, kuru laikā rekomendēts lietot ketamīnu, kas palīdz tikt galā ar trauksmes sajūtu. Pēdējā zināmā sesija notikusi nedēļu pirms aktiera nāves. Ziņojumos gan teikts: “Ketamīns viņa sistēmā nāves brīdī nevarēja būt no šīs infūzijas terapijas, jo ketamīna pusperiods ir 3 līdz 4 stundas vai mazāk.” Periju bezsamaņā atrada viņa paša mājas baseinā. Ierodoties notikuma vietā, mediķi konstatēja viņa nāvi.

“Draugu” atkalatgriešanās šovs ir klāt

gallery icon
58

2024. gada martā tika nosaukti Metjū Perija mantinieki. Uz līdzekļu saņemšanu var cerēt aktiera tēvs Džons Perijs, viņa māte Suzanna Morisone un māsa Keitlina Morisone, kā arī bijusī draudzene volejboliste Reičela Danna. Atsevišķi testamentā norādīts: ja Perijam būtu bērni, viņi nevarētu pretendēt uz mantojumu. Aktiera īpašumu vērtību lēš 120 miljonu ASV dolāru apmērā.