Vai princese Ketrīna apmeklēs kādu no Teilores Sviftas koncertiem Londonā?
foto: Instagram, Vida Press
Teilore Svifta tikusies ar princi Viljamu un viņa vecākajiem bērniem Džordžu un Šarloti. Vai arī princese Ketrīna apmeklēs kādu no popzvaigznes nākamajiem koncertiem Londonā?
Slavenības

Vai princese Ketrīna apmeklēs kādu no Teilores Sviftas koncertiem Londonā?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Princis Viljams kopā ar vecākajiem bērniem Džordžu un Šarloti apmeklēja popzvaigznes Teilores Sviftas koncertu aizvadītajā piektdienā, bet kopā ar viņiem nebija princese Ketrīna ar jaunāko dēlu Luisu.

Vai princese Ketrīna apmeklēs kādu no Teilores Svi...

Velsas princese Ketrīna palika mājās kopā ar jaunāko dēlu princi Luisu, kad princis Viljams ar princi Džordžu un princesi Šarloti piektdien devās uz Vemblija stadionu Londonā, lai vērotu amerikāņu superzvaigznes Teilores Sviftas koncertu. Kā zināms, karaliskā ģimene pēc tam tikās ar pašu dziedātāju un iepozēja selfijiem. Viņiem pievienojās arī Teilores draugs Treviss Kelsijs.

Kāds Velsas princim un princesei pietuvināts avots pastāstījis, kāpēc Ketrīna palikusi mājās un vai varētu sagaidīt, ka viņa apmeklēs kādu no nākamajiem Teilores Sviftas koncertiem Londonā. Amerikāņu pozvaigzne sniedza trīs koncertus jūnijā – 21., 22., un 23. datumā. Bet augustā gaidāmi vēl četri koncerti Vemblija stadionā. Tie notiks 15., 16., 17., 19. un 20. augustā. Avots pastāstījis programmai “ET”, ka nākamā Lielbritānijas karaliene palikusi mājās kopā ar princi Luisu un nav gaidāms, ka viņa atgriezīsies sabiedrības redzeslokā, neskatoties uz to, ka pirms nedēļas apmeklēja karaļa oficiālās dzimšanas dienas svinībās “Trooping the Colour”.

“Nav gaidāms, ka princese Keita apmeklēs kādu no Teilores turpmākajiem koncertiem. Viņas piedalīšanās karaļa “Trooping The Colour” parādē vēl nenozīmē, ka viņa atgriežas pie pilna publisko pienākumu grafika,” apgalvojis iekšējās informācijas avots. Arī portāls “Just Jared” raksta, ka princeses faniem nevajadzētu cerēt uz Keitas parādīšanos skatītāju zālē kādā no Teilores gaidāmajiem Londonas koncertiem.

Spītējot vēzim, princese Ketrīna staro “Trooping The Colour” parādē 2024. gada 15. jūnijā

Aizvadītajā piektdienā princis Viljams ar vecākajiem bērniem Džordžu un Šarloti apmeklēja Teilores Sviftas koncertu Vemblija stadionā. Nākamais karalis bija arī nofilmēts, dejojam popzvaigznes hitu pavadībā, kas īpaši sajūsminājis tīmekļa lietotājus.