Spītējot vēzim, princese Ketrīna staro “Trooping The Colour” parādē 2024. gada 15. jūnijā

Slavenības

Vai karalis Čārlzs piespieda princesi Ketrīnu piedalīties viņa dzimšanas dienas parādē?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Karaļnama eksperti norādījuši, ka dalība karaļa Čārlza III oficiālajās dzimšanas dienas svinībās "Trooping The Colour" Velsas princesei Ketrīnai sagādājusi acīmredzamas grūtības. Laikā, kad viņa ārstējas no vēža, šis bijis mokošs pārbaudījums princeses veselībai.

Vai karalis Čārlzs piespieda princesi Ketrīnu pied...

Velsas princese Ketrīna apmeklēja “Trooping The Colour” parādi, lai atbalstītu karali Čārlzu. Viņa izskatījās žilbinoši, kā vienmēr, un starojoši smaidīja, cenšoties neizrādīt sliktu pašsajūtu, taču sabiedrībā parādījās runas, ka vīratēvs esot viņu piespiedis apmeklēt svētku pasākumu.

Intervijā programmai “Entertainment Tonight” karaļnama eksperte Keitija Nikola kategoriski noliedza šīs spekulācijas un norādīja, ka tas bijis Velsas princeses pašas lēmums - piedalīties pasākumā. Nikola sacīja, ka no karaliskās ģimenes puses nebija “nekāda spiediena”. Tomēr eksperte atzīmēja, ka ar vēzi slimajai princesei visas ceremonijas laikā bijis grūti smaidīt, spītējot sāpēm. “Uz viņu neviens neizdarīja spiedienu,” uzsvēra eksperte. “Viņa ļoti gribēja piedalīties. Viņa sagaidīja pagrieziena punktu ārstēšanās procesā… Kad viņa to sasniedza, man teica, ka “Trooping The Colour” apmeklējums ir viņas mērķis.”

foto: CAMERA PRESS/Heathcliff O'Malley / Telegraph / Vida Press
"Doma par to, ka princese viņu aizēnos, Čārlzam pat prātā nenāca. Viņš tikai vēlējās, lai vedekla būtu līdzās,” apliecina karaļnama eksperte Keitija Nikola.
"Doma par to, ka princese viņu aizēnos, Čārlzam pat prātā nenāca. Viņš tikai vēlējās, lai vedekla būtu līdzās,” apliecina karaļnama eksperte Keitija Nikola.

“Ketrīnai atļauju deva viņas mediķu komanda. Viņa runāja ar vīratēvu par ierašanos, kā arī ar princi Viljamu. Visi pilnībā bija viņas pusē,” norādīja Nikola. “Čārlzs bija liels atbalsts Ketrīnai, kad viņa teica, ka patiešām vēlētos apmeklēt “Trooping The Colour”. Viņš simtprocentīgi to atbalstīja. Doma par to, ka princese viņu aizēnos, Čārlzam pat prātā nenāca. Viņš tikai vēlējās, lai vedekla būtu līdzās.”

Eksperte turpinājumā piebilda, ka princese noteikti ļoti rūpīgi izvērtējusi savas spējas izturēt pasākumu, jo apzinājusies, ka “visas pasaules acis” šajā brīdī būs pievērstas viņai. “Domāju, ka varam pieņemt, ka viņai pēc tam bija gara un godam pelnīta atpūta. Diez vai mēs tuvākajā laikā varam gaidīt viņu atkal sabiedrībā. Šis prasīs zināmu atlabšanu,” tā karaļnama eksperte Keitija Nikola.