foto: BACKGRID/ Vida Press
Kensingtonas pils reaģē uz nopietno apgalvojumu par princesi Ketrīnu
Velsas princese Ketrīna.
Slavenības
2024. gada 14. jūnijs, 06:41

Kensingtonas pils reaģē uz nopietno apgalvojumu par princesi Ketrīnu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Izskanējušas runas, ka Velsas princese Ketrīna devusies uz ASV, kur viņa turpinot ārstēšanos no vēža. Kensingtonas pils atbildējusi, vai tā ir patiesība.

Tiek ziņots, ka Kensingtonas pils atspēkojusi baumas par to, ka Velsas princese Ketrīna būtu devusies ārstēties uz ASV. Daudzo sazvērestības teoriju skaitā, kas apvij Keitu Midltoni slimības laikā, vienā no jaunākajām tiek pausta pārliecība, ka princese devusies ārstēt vēzi uz ASV un tāpēc beidzamajā laikā nav redzēta Apvienotajā Karalistē.

“TikTok” lietotāja Amanda Metta apspriedusi baumas, kurās tiek apgalvots, ka Midltone nesen bijusi ārstēties ASV. Fane atsaukusies uz ierakstu vietnē “Reddit”, kur apgalvots, ka Velsas princese uzturējusies “The St. Regis Houston” pieczvaigžņu viesnīcā, tādējādi vēl vairāk uzkurinot ažiotāžu par ārstēšanos okeāna viņā krastā. Video fragmentā Amanda Metta par Ketrīnu izteikusies sekojoši: “Šajā nedēļas nogalē apciemoju draugus “St. Regis” un viņi izteicās par viņas atrašanos viesnīcā. Vai kāds cits to ir dzirdējis? Pieņemu, ka viņa ir šeit, lai ārstētos. Ceru uz labāko iznākumu ģimenei,” piebildusi fane.

Princis Viljams un princese Ketrīna apmeklē karaliskās zirgu sacīkstes Askotā 2023. gadā

gallery icon
28

Šī nav pirmā reize, kad izskanējušas baumas par Ketrīnas ārstēšanos ASV. Par to beidzamajās dienās spekulācijas parādījušās dažādos avotos. Tomēr TV tīkls “KHOU11” Hjūstonā, Teksasā, noraidījis runas par Keitas atrašanos ASV, kā savu avotu piesaucot Kensingtonas pili. Ziņu vietnē apgalvots, ka darbinieki sazinājušies ar saviem avotiem no BBC, kas apliecinājuši, ka Velsas princese Ketrīna nav bijusi ārpus Lielbritānijas. Reportieri piedevām mēģinājuši iegūt informāciju no universitātes slimnīcas, taču tās pārstāvji atteikušies komentēt, norādot uz pacienta privātuma ievērošanu.