foto: Tayfun Salci/ZUMA Press Wire / SplashNews.com/ Vida Press
Vai britu monarhijas nākotne ir princeses Ketrīnas rokās?
Velsas princese Ketrīna.
Slavenības
2024. gada 6. jūnijs, 06:01

Vai britu monarhijas nākotne ir princeses Ketrīnas rokās?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Karaļnama eksperti pauduši domas par Velsas princeses Ketrīnas patieso nozīmi britu monarhijas nākotnē un nonākuši pie atziņas, kā tā ir neatsverama.

Eksperti izvērtējuši Velsas princeses Ketrīnas nozīmi britu karaļnamā un viņas ietekmi uz britu monarhijas kā institūcijas nākotni. Savu komentāru sniegusi britu žurnāliste Morīna Kalahana. Viesojoties programmā “GB News”, viņa analizējusi Ketrīnas patieso nozīmi britu karaļnamā. Savas pārdomas eksperte sākusi, norādot: “Pavisam nesen tika ziņots, ka Keita Midltone šogad, visticamāk, vairs publiski neuzstāsies. Tuvojas [monarha dzimšanas dienas parāde] “The Trooping of the Colour”, tuvojas Vimbldona, un viņas klātbūtne ir tik nozīmīga Vimbldonā.”

Princis Viljams un princese Ketrīna apmeklē karaliskās zirgu sacīkstes Askotā 2023. gadā

gallery icon
28

Pēc Kalahanas domām, “šis pierāda, cik svarīga Keita ir ne tikai monarhijai tagad, bet arī monarhijas nākotnei. Patiesībā tā ir tikai viņa viena, kas izstaro šarmu un zvaigžņu spēku. Turklāt viņai piemīt pašcieņa un izcilība, tas, kā viņa pārvar šo neticami grūto laiku.” Eksperte arīdzan vērsusi uzmanību uz princeses neseno publisko paziņojumu soctīklos un piebildusi: “Viņa un Viljams nedēļas nogalē nāca klajā ar līdzjūtību par nogalināto RAF pilotu, neliekot sevi un savu cīņu priekšplānā. Es domāju, ka mēs visi varam piekrist, ka tas ir kaut kas pilnīgi pretējs tam, kā rīkotos Megana Mārkla.”

Pirms dažām dienām, kad tīmeklī parādījās minējumi par to, kad princese Ketrīna varētu atgriezties pie oficiālo pienākumu pildīšanas, karaļnama eksperte Kinsija Šofīlda norādīja: “Karalis Čārlzs un princis Viljams ir vairākkārt uzsvēruši Velsas princesei, ka viņai nevajadzētu izjust spiedienu atgriezties pie sabiedriskajiem pienākumiem, kamēr viņa nav tam gatava. Viņa ir redzēta pilsētā optimistiskā noskaņojumā. Kaimiņi un viņas bērnu klasesbiedru ģimenes dara visu iespējamo, lai viņa šajā laikā justos pasargāta no ziņkārīgo skatieniem.”