foto: Publicitātes (renārs koris)
Jaunu albumu klajā laiž grupa "Musiqq"
"Musiqq".
Mūzika
2024. gada 17. jūnijs, 14:45

Jaunu albumu klajā laiž grupa "Musiqq"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pirmdien, 17. jūnijā, grupa “Musiqq” klausītājiem nodod savu sesto studijas albumu ar nosaukumu “Mākslas darbs”, kas sevī ietver 11 oriģinālkompozīcijas un tapis kā īpaša dāvana klausītājiem grupas 15 gadu jubilejā. 

“Šis albums ir ilgi un ļoti gaidīts. Pēc vērienīgajām grupas “Musiqq” 10 gadu jubilejas svinībām ļāvāmies radošai avantūrai, kad, iedvesmojoties no "Līviem", tapa mini albums “Bijis, ir un būs”. Uzsākot darbu pie jaunākā albuma, mēs eksperimentējām ar žanriem un skanējumu, lai mūsu 15 gadu jubilejā uzdāvinātu mūsu faniem kaut ko jaunu un nedzirdētu, bet vienlaikus, saglabājot “Musiqq” esenci – to, kā klausītāji mūs ir iepazinuši un iemīlējuši šo gadu garumā,” stāsta grupas dalībnieks Emīls Balceris.

“Man viena no tuvākajām kompozīcijām ir dziesma ar nosaukumu "Lai kvēl", kas, manuprāt, varētu kļūt par skaņas celiņu jebkuram piedzīvojumam, kurā, elpu aizrautam, mesties iekšā. Savukārt kompozīcija ''Apčī'', šķiet, ka jau ir kļuvusi arī par visas grupas jauno favorītdziesmu, kas  ir kaut kas svaigs un nedzirdēts mūsu daiļradē. Mēs ar lielu nepacietību gaidām satikšanos Siguldā, kur pirmo reizi izskanēs viss jaunais albums dzīvajā izpildījumā,” atklāj Marats Ogļezņevs. 

Grupa līdz šim ir izdevusi piecus studijas albumus – “Šī ir tikai mūzika” (2010. gads), “Vēl viena mūzika” (2014. gads), “Silta sirds” (2015. gads), “10” (2019. gads) un “Bijis, ir un būs” (2023. gadā). Grupas sestais albums - “Mākslas darbs” - ir pieejams digitālā formātā populārākajās mūzikas straumēšanas platformās jau šobrīd.

Tāpat grupa aicina uz “Musiqq” jubilejas koncertu, kas notiks jau 6. jūlijā, Siguldas pilsdrupu estrādē zem zvaigžņotām debesīm. Ierašanās koncerta apmeklētājiem paredzēta no pulksten 19. Jau pulksten 20 vakaru atklās jaunā dziedātāja Grēta Grantiņa, grupa “Musiqq” uz skatuves kāps pulksten 21.

Liepājas klubā „Ego” simtiem ļaužu fano par „Musiqq”

gallery icon
61