foto: Instagram/amunadavis
Smagā stāvoklī slimnīcā atrodas dragkvīna Janīna. Amuna Davis lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus
Amuna Davis lūdz atsaukties aculieciniekus.
Slavenības
2024. gada 17. jūnijs, 12:04

Smagā stāvoklī slimnīcā atrodas dragkvīna Janīna. Amuna Davis lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Influenceris Amuna Davis informējis sociālā tīkla “Instagram” sekotājus par sava drauga, dragkvīnas Janīnas nelaimi – viņu sestdien notriekusi automašīna.

Saskaņā ar Amuna Davis stāstīto, viņa draugu Jāni, kurš plašāk pazīstams ar dragkvīnas vārdu Janīne, sestdienas rītā notriekusi automašīna. Šobrīd Jānis smagā stāvoklī atrodas slimnīcā un ārsti cīnās par viņa dzīvību.

Sākotnēji ar Amunu sazinājušies Jāņa darba kolēģi, kuri ziņojusi, ka viņš nav ieradies darbā. Amuna steidzies uz dzīvokli, domājot, ka nelaime ar draugu notikusi viņa dzīvoklī. Izsauktie ugunsdzēsēji un neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde, attaisot durvis, secinājuši, ka Jānis nav mājās.

Tikai tad, kad viens no neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes mediķiem pavēstīja, ka tās dienas rītā netālu no Jāņa dzīvokļa bijis izsaukums, uzzināts, ka ar automašīnu notriekts Jānis. 

Amuna Davis pauž sašutumu par to, ka neviens ar nesazinājās ar Jāņa tuviniekiem, lai paziņotu par notikušo nelaimi: “Arī policija nesazinājās ar mums. Mēs ar vecākiem pēc tam sazinājies ar policiju. [..] Viņu nevarēja uz ielu identificēt un aizveda uz slimnīcu. Viņam makā ir pase. Kāpēc neviens neskatījās makā, lai viņu identificētu un paziņotu tuviniekiem? Ja tas vīrietis dzīvokli nebūtu pateicis par to, ka netālu no dzīvokļa saņemts izsaukums, mēs vēl ilgi nezinātu, kur ir Jānis un kas ar viņu noticis.”

foto: Instagram/amunadavis
Līdz šim atsaukušies jau divi nelaimes aculiecinieki.

Saņemot Jāņa telefonu, Amuna uzzinājis, ka Jānis neilgi pirms 7.00 no rīta paņēmis “Bolt” skūteri, nobraucis pārdesmit metru un pēc nepilnām 20 minūtēm kāds ir atslēdzis viņa skuteri: “Mēs nesaprotam, vai viņš pats ir noslēdzis to skūteri, vai kāds viņam noslēdza to skūteri.”