Apburošas skaistules! Kā tagad izskatās daudzbērnu tēva Silvestra Stallones vecākās meitas
foto: BrosNYC / BACKGRID/ Vida Press
Silvestra Stallones vecākās meitas Sofija un Sistina Stallones.
Slavenības
2024. gada 15. jūnijā, 06:34

Apburošas skaistules! Kā tagad izskatās daudzbērnu tēva Silvestra Stallones vecākās meitas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Paparaci Ņujorkā nofotografējuši Holivudas spraiga sižeta filmu zvaigznes Silvestra Stallones (77) vecākās meitas, kuras izgājušas pastaigā, draudzīgi sadevušās rokās. Sistina (25) un Sofija (27) bija ģērbušās vieglā un stilīgā vasaras apģērbā un izskatījās lieliski.

Apburošas skaistules! Kā tagad izskatās daudzbērnu...

Māsiņas Stallones jautri tērzēja viena ar otru, kad viņas uz ielas Ņujorkā atpazina paparaci. Meitenes turklāt bija sadevušās rokās, kas liecina, ka viņām ir ļoti sirsnīgas savstarpējās attiecības. Pēc fotogrāfiju nonākšanas atklātībā interneta komentētāji nekavējoties sāka apspriest slavenā Rokija lomas atveidotāja meitu izskatu. “Kādas skaistas meitenes, jūtams īsts Holivudas spožums”, “Dievinu šo ģimeni!”, “Dabiskas skaistules, īstas un tik mīlīgas”, “Tā arī jaunām meitenēm vajadzētu izskatīties!” tīmeklī jūsmoja Holivudas zvaigznes fani.

Silvestra Stallones vecākās meitas Sofija un Sistina iet roku rokā

Silvestrs Stallone ir precējies ar modeli Dženiferu Flavinu (55) kopš 1997. gada. Aktieris ir 22 gadus vecāks par savu sievu. Pārim ir trīs meitas: Sofija (27), Sistina (25) un Skārleta (22). Stallonem ir vēl divi dēli no pirmās laulības ar aktrisi Sašu Zaku. Diemžēl aktiera vecākais dēls nomira pirms 12 gadiem, un jaunākajam ir diagnosticēts autisms.

Stallone ar sievu un meitām filmas "The Expendables 3" pirmizrādē

Silvestrs Stallone ar sievu Dženiferu Flavinu un meitām – Sofiju Rouzu, Sistinu Rouzu un Skārletu Rouzu – apmeklē filmas „The ...