foto: Billy Bennight/AdMedia/Sipa USA/ Vida Press
Silvestrs Stallone juties sagrauts, kad atklājies, ka viņa un Dženisas Dikinsones meita patiesībā nav viņa bērns
Silvestrs Stallone.
Slavenības
2020. gada 15. jūlijs, 05:26

Silvestrs Stallone juties sagrauts, kad atklājies, ka viņa un Dženisas Dikinsones meita patiesībā nav viņa bērns

Jauns.lv

Holivudas spraiga sižeta filmu zvaigzne Silvestrs Stallone bija pārliecināts, ka ir amerikāņu modeles, aktrises un TV personības Dženisas Dikinsones meitas tēvs, taču DNS analīze atklāja patiesību.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Dženisa Dikinsone un Silvestrs Stallone.

Silvestra Stallones (74) kino aktiera karjera mērāma jau vairāk nekā piecos gadu desmitos.

Jaunības gados viņa privātā dzīve un sirdēsti bijuši tikpat dramatiski kā Holivudas filmās. Iespējams, ka pašas skumjākās atmiņas Stallonem saistās ar laiku, kad viņš atklāja, ka meita Savanna, kuru uzskatīja par savu un modeles Dženisas Dikensones mīlas bērnu, patiesībā nav no viņa.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Silvestrs Stallone ar Dženisas Dikinsones meitu Savannu. Partnere apgalvoja, ka bērns ir viņa, tāpēc aktieris, meitenei nākot pasaulē, deva savu uzvārdu.

1988. gadā Stallone sāka satikties ar modeli Dženiferu Flavinu, kura bija 23 gadus jaunāka par slavu iemantojušo aktieri. Pāris pat saderinājās.

foto: Richard Young/Shutterstock/ Vida Press
Dženisa Dikinsone un Silvestrs Stallone.

Taču tad Silvestrs iepazinās ar Dženisu (tagad 65) un sarāva piecus gadus ilgušās romantiskās attiecības ar Dženiferu. Viņš par attiecību izbeigšanu paziņoja ar roku rakstītā vēstulē, kuru nosūtīja ar FedEx starpniecību.

foto: Richard Young/Shutterstock/ Vida Press
Dženisa Dikinsone un Silvestrs Stallone.

Drīz vien Dženisa atklāja, ka ir mātes cerībās un laida pasaulē meitu Savannu. Viņa apgalvoja, ka Silvestrs Stallone ir viņas tēvs.

Savanna šobrīd ir 26 gadus veca. Viņai piedzimstot, Stallone deva bērnam savu uzvārdu.

foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Dženisa Dikinsone ar meitu Savannu Dikinsoni 2005. gadā.

Stallone un Dikinsone bija saderināti sešus mēnešus, taču izšķīrās īsi pēc Savannas nākšanas pasaulē 1994. gadā. DNS analīze uzrādīja, ka viņš nav bērna bioloģiskais tēvs.

foto: Picture Perfect/Shutterstock/ Vida Press
Dženisa Dikinsone ar meitu Savannu Dikinsoni 2012. gadā.

2002. gadā izdotajā biogrāfiskajā grāmatā „No Lifeguard On Duty” Dikinsone atklāja, ka vienas nedēļas laikā pārgulējusi ar trīs dažādiem vīriešiem.

foto: MARCOCCHI GIULIO/SIPA/ Vida Press
Dženisa Dikinsone ar meitu Savannu Dikinsoni 2012. gadā.

Lai gan gaidāmā bērna tēvs varēja būt viņas tā brīža partneris filmu producents Maikls Birnbaums vai kāds vārdā nenosaukts mākslinieks, modele bija pārliecināta, ka tēvs ir tieši Stallone.

„Mums ar Maiklu jau kādu brīdi nebija saskaņas, mēs izšķīrāmies vēlāk tajā pašā nedēļā, kad es viņam izstāstīju par Stalloni,” grāmatā paskaidro Dikinsone.

foto: jumped this fools / BACKGRID/All/ Vida Press
Dženisa Dikinsone ar meitu Savannu 2019. gada decembrī.

„Taču Silvestrs man nezvanīja, kā biju cerējusi, un nedēļu vēlāk es atklāju, ka esmu stāvoklī.”

„Es piezvanīju viņam un devos viņu apciemot. Mēs pavakariņojām un mīlējāmies – viņš bija ievērojami uzlabojis savas prasmes kopš mūsu īsās debijas. Pēc tam es viņam atklāju, ka esmu stāvoklī.”

foto: Shutterstock/ Vida Press
Dženisa Dikinsone ar dēlu Nātanu un meitu Savannu agrā jaunībā.

„’Kā tu vari būt droša, ka tas nav Maikla Birnbauma bērns?’ - viņš man jautāja.”

„Ja godīgi, es nezināju. Patiesībā tas varēja būt arī mākslinieka bērns, taču dziļi zemapziņā es jutu, ka bērns ir no Silvestra.”

foto: Michelledayweddings.com / MEGA / Vida Press
Dženisa ar meitu Savannu savā kāzu dienā 2016. gadā.

Sešas nedēļas pēc Savannas piedzimšanas Dženisa jau bija atgriezusies darbā un piedalījās modes nama „Versace” rīkotajā skatē. Skatītāju vidū bija arī Stallone.

foto: Michelledayweddings.com / MEGA / Vida Press
Dženisas Dikinsones bērni Nātans Fīlds un Savanna Dikinsone mammas kāzās 2016. gadā.

Taču pēc sava izgājiena Dženisa secināja, ka draugs ir pametis modes skati. Modele viņu vēlāk sastapa abu kopīgi noīrētajā viesnīcas numuriņā.

foto: ddp/INTERTOPICS/Photoshot / Vida Press
Silvestrs Stallone šā gada maijā.

Grāmatā modele tālāko apraksta šādi: „’Viņa nav mana,’ viņš teica. ‘Es saņēmu atbildi no DNS laboratorijas Longbīčā. Savanna nav mana. Nodod manus sveicienus Birnbaumam.’ Līdz ar šiem vārdiem viņš piecēlās. ‘Mums bija labs laiks kopā, Dženisa. Stāsti labu par mani un es stāstīšu labu par tevi.’ To pateicis, viņš pagriezās un izgāja pa durvīm.”

foto: Shutterstock/ Vida Press
Dženisa Dikinsone un Maikls Birnbaums ar meitu Savannu.

1995. gadā Silvestrs Stallone atjaunoja attiecības ar Dženiferu Flavinu (tagad 51).

Stallone ar sievu un meitām filmas "The Expendables 3" pirmizrādē

Silvestrs Stallone ar sievu Dženiferu Flavinu un meitām – Sofiju Rouzu, Sistinu Rouzu un Skārletu Rouzu – apmeklē filmas „The ...

gallery icon
18

Divus gadus vēlāk viņi apprecējās un laulības laikā ir kļuvuši par trīs kopīgu meitu vecākiem – Sofijas (24), Sistinas (22) un Skārletas (18).

Silvestra Stallones skaistās meitas

gallery icon
21

Dženisa Dikinsone ir bijusi precējusies četras reizes. Viņas bijušie vīri ir Rons Levijs, Saimons Fīlds un Alans Gerstens. 2016.gada decembrī Dikinsone apprecējās ceturto reizi, salaulājoties ar psihiatru doktoru Robertu Gerneru. Dženisai ir dēls Nātans Fīlds, kurš nācis pasaulē viņas laulībā ar otro vīru un meita Savanna Dikinsone, kuras tēvs tomēr nav Stallone, bet gan viņas tā laika partneris Maikls Birnbaums.

foto: Mega / MEGA / Vida Press
Dženisa ar ceturto vīru doktoru Robertu Gerneru kāzu dienā 2016. gadā.