Slavenības
2022. gada 31. janvāris, 07:14

Uzticēties nevar nevienam! Dženiferu Lopesu šantažē pašas šoferis, Silvestru Stalloni - pusmāsa

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Slavenajiem un bagātajiem draudi un šantāža, šķiet, jau ir ikdiena. Un katru reizi no jauna atgādina, ka uzticēties nevar nevienam un jābūt piesardzīgiem pat savās mājās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Auto nesarunāties!

Mūziķe un aktrise Dženifera Lopesa izklaides industrijā ir jau sen un, kā pienākas šāda ranga zvaigznei, uzticēties nevar nevienam. Pat ne savam personīgajam šoferim.

Dženifera Lopesa “American Music Awards” ceremonijas vakarā 2020. gada novembrī

gallery icon
24

2012. gadā viņas komanda iesūdzēja tiesā slavenības bijušo šoferi Hakobu Manoukianu, kas esot draudējis “atklāt personīgu informāciju, ko dzirdējis, vadājot Lopesas kundzi”. Iemesls – neapmierinātība ar to, ka nav iekļauts viņas drošības komandā. Šoferis pieprasīja 2,8 miljonus dolāru, bet saņēma ārpustiesas izlīgumu, kas diezin vai sasniedza prasīto summu.

Pat brālēns

Viena lieta, kad tevi nodod darbinieki, sāpīgāk, kad to paveic paša radinieki. Ar pēdējo bija spiests saskarties reperis, modes dizainers Kanje Vests.

Kanje Vests uz kāzām dodas iešļūcenēs

gallery icon
15

Paša brālēns esot piesavinājies klēpjdatoru, ko Kanje bija uzdāvinājis kādam citam ģimenes loceklim. Un tajā bija saglabāts kāds sens mūziķa seksa video. Draudot ar tā publiskošanu, brālēns pieprasījis 250 000 ASV dolāru. Nav zināms, kā situācija finansiāli tika atrisināta, bet ir zināms, ka Kanjem no šā mirkļa esot sākusies paranoja un bailes paļauties pat uz tuvākajiem.

Iespējamā misija

Nozagt aktiera Toma Krūza personīgās fotogrāfijas nav neiespējamā misija.

Toms Krūzs filma “Neiespējamā misija 7” uzņemšanas laukumā 2020. gada novembrī Romā

gallery icon
30

Tas izdevās datu atjaunošanas ekspertam Markam Luisam Gitlemanam, kam tika uzticēts atjaunot datora cieto disku ar apmēram 7600 Toma Krūza un Keitijas Holmsas kāzu fotogrāfijām. Domādams, ka ir uzieta “zelta dzīsla”, viņš attēlus nokopēja un kopā ar sabiedroto Deividu Hansu Šmitu aktierim piedraudēja ar publicēšanu. 1,3 miljonu dolāru prasītājiem Krūzs uzsūtīja policiju, un šantažētājam draudēja sods – līdz diviem gadiem cietumā. Neraugoties uz pastrādāto, viņš sevi un savus tuvākos sodīja vēl bargāk un ņēma galu, izdarot pašnāvību pirms tiesas galējā sprieduma.

Sliktais eņģelis

Līdzīgi kā daudzi kolēģi, arī aktrise Kamerona Diaza savu karjeru sāka kā modele.

Kameronai Diazai – 40

gallery icon
49

Deviņpadsmit gadu vecumā viņa pozēja fotogrāfam Džonam Rūteram. Fotosesijas galarezultāts nonāca daudzos Eiropas žurnālos, bet bildes, kurās viņa ir bez krūštura, tā arī netika publicētas. Toties 11 gadus vēlāk, kad aktrise jau bija slavena, Rūters pieprasīja divu dienu laikā sagādāt 3,5 miljonus dolāru vai arī bildes nonāks dzeltenajā presē. Cerētās bagātības vietā lieta nonāca līdz tiesai un Rūters saņēma sodu par šantāžu un aktrises paraksta viltošanu. “Lai gan es būtu gribējusi, lai vispār šādas situācijas nebūtu, esmu pateicīga, ka taisnība ir uzvarējusi,” atviegloti nopūtās aktrise.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Dubults trieciens

Nepietika ar to, ka aktierim Džonam Travoltam nācās piedzīvot 16 gadu vecā dēla bojāeju (2002. gadā – arī sievas), viņam šajā mirklī nācās saskarties arī ar šantāžu.

Džons Travolta ar ģimeni Kannu filmu festivālā

Aktieris Džons Travolta ar ģimeni 2018. gada Kannu filmu festivālā.

gallery icon
12

Ar autismu sirgstošajam dēlam pusaudzim esot bijusi lēkme, izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, un tā visa sekas – ātrās palīdzības šoferis plānoja publicēt medicīnas kartīti, ko aktieris esot parakstījis. Šoferis pieprasīja 25 miljonus dolāru, piedraudot, ka pretējā gadījumā būs “intervijas ar apgalvojumu, ka Travolta ir atteicies dēlu ārstēt”. Oskara balvu kandidāts šo faktu kategoriski noliedza, šoferis tika apsūdzēts izspiešanā, taču “smagās emocionālās slodzes” dēļ lieta tiesā tā arī līdz galam netika izskatīta.

Miljoni mutes aizvēršanai

Aktieris Silvestrs Stallone 80. gados jau bija kļuvis par vienu no Holivudas lielākajām zvaigznēm, kad viņa pusmāsa Tonija Anna Filiti slavenību apsūdzēja senā vardarbības epizodē.

Silvestrs Stallone kā Rembo

Silvestrs Stallone kā Rembo.

gallery icon
22

Notikušo noliedza kā pats Stallone, tā viņu abu māte Žaklīna Stallone: “Tas nav nekas vairāk kā šantāža. Tonija Anna dienā lieto 65 oksikontīna tabletes un vēl draud Silvestram. Narkomāni ir gatavi uz visu... Juristi ieteica atpirkties, lai viņai aizvērtu muti.” 1987. gadā viņš tā arī izdarīja: piešķīra 2 miljonus dolāru un piekrita visā viņas dzīves garumā ik mēnesi izsniegt 16 666 dolārus un katru gadu medicīniskiem izdevumiem – 50 000. Kā mierina aktiera juristi, atpirkšanās neesot vainas atzīšana, bet gan šantāžas pierādījums.

Slēptā kamera

Uz mūziķes Meraijas Kerijas rēķina ir vēlējušies uzdzīvot daudzi, sākot no māsas Alisones un beidzot ar brāli Morganu.

Meraija Kerija koncertā

Meraija Kerija koncertā.

gallery icon
19

Arī 2019. gadā, kad pieķērusi, ka viņas asistente Lianna Azarjana (īstajā vārdā Šakhanazarijana) ir uzņēmusi slepenus, privātus video bez slavenības ziņas. “Azarjana neatvainojās, tā vietā draudēja publicēt video un citus privātus datus apmaiņā pret 8 miljoniem. Tā ir šantāža,” minēts Meraijas iesniegtajos tiesas prāvas dokumentos. Bet tikmēr Azarjana iesniedza tiesā pretprasību, apsūdzot Meraiju nelikumīgā darba attiecību izbeigšanā un pat aizskarošā attieksmē.

Naudas lietās draugu nav

Gandrīz katrs izspiešanas gadījums saistībā ar aktieri Stīvenu Sīgalu ir kā stāsts no viņa filmām par mafijas ģimenēm un nebeidzamiem nāves draudiem.

Krievijas prezidents Putins pasniedz pasi aktierim Sīgalam

gallery icon
14

Kad Sīgals izlēma kļūt par budistu un beigt piedalīties asa sižeta filmās, tas nepatika viņa draugam, biznesa partnerim Juliusam Nasso. Nasso apgalvoja, ka abu līgums attiecas vēl uz četrām filmām, un draudēja ar tiesu darbiem, ja tās netiks uzņemtas. Aktierim uz prasībām nereaģējot, Nasso ķērās pie nelegāliem paņēmieniem – lietas nokārtošanai pieaicināja Antoniju Soniju Čikkoni, Gambīno kriminālās ģimenes biedru. 2001. gada janvārī “lietas” jau tika kārtotas kā asa sižeta filmās, kas beidzās ar tiesas lēmumu – Nasso apcietinājumu par izspiešanu, draudiem un citām kriminālām darbībām.