foto: action press/ Vida Press
Silvestrs Stallone brīdina citus aktierus: "Nedariet to!"
Spraiga sižeta filmu zvaigzne Silvestrs Stallone.
Slavenības
2024. gada 24. februāris, 06:40

Silvestrs Stallone brīdina citus aktierus: "Nedariet to!"

Jauns.lv

Holivudas spraiga sižeta filmu zvaigzne Silvestrs Stallone (77) brīdinājis savus kolēģus aktierus neaizrauties ar triku izpildīšanu pašiem!

Silvestrs Stallone ir labi zināms ar to, ka filmās savus trikus izpilda pats, neuzticot to darīt profesionāli apmācītiem kaskadieriem. Taču, veicot dažādas sarežģītības pakāpes trikus, viņš kino karjeras laikā guvis neskaitāmas traumas. Tāpēc aktieris ieteicis saviem kolēģiem labāk pašiem atturēties no triku veikšanas kameras priekšā.

Silvestrs Stallone spraigā darbībā

gallery icon

Straumēšanas platformas “Paramount +” demonstrētajā šovā “Stallones ģimenes” ("The Family Stallone”) franšīzes “Rokijs” zvaigzne atklāj, ka joprojām cieš no muguras sāpēm, ko guva pirms 14 gadiem, kad veica triku filmas “Neiznīcināmie” (“The Expendables”) uzņemšanas laukumā.

“Es domāju, ka viss būs kārtībā,” atceroties “Neiznīcināmo” pirmās filmas uzņemšanas laiku, atzinās 77 gadus vecais aktieris.

Silvestrs Stallone kā Rembo

Silvestrs Stallone kā Rembo.

gallery icon

“Man bija mugurkaula operācija, un tāpēc tu nekādā gadījumā nedrīksti veikt pats savus trikus.”

“Es izdarīju muļķību,” atzīst piecu bērnu tēvs. “Es režisēju “Neiznīcināmos”, un kā idiots atkārtoju triku desmit reizes,” atceras aktieris. “Es tā arī nekad neatguvos pēc “Neiznīcināmo” pirmās filmas.”

Silvestrs Stallone nopērk Rokija statuju

Silvestrs Stallone par 400 000 dolāru nopircis Rembo statuju. Viņš to nav individuāli pasūtījis tēlniekam. Viņš statuju iegādājies izsolē pēc ...

gallery icon

Ciešot no biežām hroniskām sāpēm, Silvestrs sacīja: “Pēc šīs filmas es burtiskā nozīmē fiziski nekad vairs nebiju tāds kā agrāk. Tāpēc es brīdinu cilvēkus, nedariet savus trikus.”

Viņš gan piebilda: “Savu triku veikšanā ir kaut kas romantisks.”

Noslēgumā viņš pajokoja: “Bet, ja kādreiz viņi vēlēsies radīt filmas “Parīzes Dievmātes katedrāles zvaniķis” (“The Hunchback of Notre Dame”) rimeiku, esmu gatavs piedalīties.”

Stallone ar sievu un meitām filmas "The Expendables 3" pirmizrādē

Silvestrs Stallone ar sievu Dženiferu Flavinu un meitām – Sofiju Rouzu, Sistinu Rouzu un Skārletu Rouzu – apmeklē filmas „The ...

gallery icon

Silvestrs Stallone un Dženifera Flavina laiku lokos

gallery icon