Vai Britniju Spīrsu atkal pakļaus aizbildniecībai?
foto: Instagram, Vida Press
Britnija Spīrsa ar savu brāli Braienu Spīrsu agrā jaunībā.
Slavenības
2024. gada 13. jūnijā, 11:44

Vai Britniju Spīrsu atkal pakļaus aizbildniecībai?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Izskanējušas runas, ka amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas ģimene plānojot viņu atkal pakļaut aizbildniecībai.

Vai Britniju Spīrsu atkal pakļaus aizbildniecībai?...

Savulaik par popmūzikas princesi dēvētajai dziedātājai jau ilgus gadus nav labu attiecību ar ģimeni, taču šobrīd viņa mierinājumu esot atradusi savā brālī Braienā. Dziedātāja nav piedevusi tēvam, mammai un māsai par 13 garajos aizbildniecības gados izciestajām pārestībām, taču brāli negatīvā kontekstā viņa šajos gados pieminējusi reti.

Britnija Spīrsa un viņas brālis Braiens Spīrss

Pirms kāda laika klīda valodas, ka Britnijas ģimene plānojot iejaukties popmūzikas ikonas dzīvē, mudinot viņu pārcelties no Losandželosas uz Luiziānu, kur viņa būtu tuvāk vecākiem. Vēlāk gan tika norādīts, ka pēc vairāk nekā desmit gadus ilgušās aizbildniecības dziedātāja esot zaudējusi jebkādu uzticēšanos ģimenei.

Kāds popzvaigznei pietuvināts avots izdevumam “In Touch Weekly” norādīja:  “Sākumā viņa šķita pozitīvi noskaņota par tikšanos ar [mammu] Linnu un [māsu] Džeimiju Linnu. Tad viņa pārdomāja un iedzīvojās paranojā, ka viņu vēlas apmānīt. Britnijai ir bail, ka viņa iedos mazo pirkstiņu un viņi paņems visu roku. Viņai ļoti pietrūkst mammas un māsas, taču viņa neuzticas nevienam savā ģimenē,” piebilda avots.

Britnija Spīrsa ar māti Linnu Spīrsu

Tagad Britnijas brālis Braiens atzīmējis savu klātbūtni māsas dzīvē ar atklātu ierakstu soctīklos. Paziņa izdevumam norādījis, ka Braiens cenšas “pasargāt” savu mazo māsu un vēlas saglabāt klusu dzīvi prom no sabiedrības uzmanības. Runājot par Britnijas draugu Polu Solizu, kuram ir krimināla pagātne, avots piebildis: “Braiens neizjūt cieņu pret Polu un grib, lai viņš būtu prom no māsas dzīves. Visa ģimene ir par viņu noraizējusies un Braiens tagad ir viņai vistuvāk.”

2004. gadā Solizam tika piespriests četru gadu cietumsods par metamfetamīna glabāšanu ar nolūku to pārdot. Viņš tika arestēts arī 2019. gadā par “miera traucēšanu” izmantojot “aizskarošus vārdus”, par ko divas dienas pavadīja Losandželosas apgabala cietumā. Viņa agrāk reģistrēto pārkāpumu sarakstā ir arī bērna apdraudēšana, braukšana bez autovadītāja apliecības un nelikumīga ieroča glabāšana.

Britnijas Spīrsas jaunais draugs Pols Ričards Solizs

2022. gadā, kad Britnija precējās ar fitnesa treneri Semu Asghari, viņas brāļa ģimene ļāva noticēt, ka Braiens bijis vienīgais, kuru no tuviniekiem popzvaigzne uzlūgusi uz kāzām. Brāļa draudzene Ambera Linna Konklina “Instagram” tolaik rakstīja, ka Braienam nav sanācis apmeklēt māsas kāzas, jo svinības sakrita vienā laikā ar viņa meitas Leksijas pamatskolas izlaidumu. “Likteņa ironija, bet Leksija absolvēja 5. klasi un mēs nevarējām saplānot laiku,” viņa rakstīja, piebilstot, ka “Braiens jutās briesmīgi, ka bija jāizvēlas, bet viņam bija jābūt līdzās savai meitai.” Konklina sacīja, ka Braiens “sūtot savu mīlestību” Britnijai un ka abiem esot “tik skumji palaist garām tik svarīgu brīdi”, taču viņi priecājoties par Britniju un Semu.

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Britnijas Spīrsas brālis Braiens Spīrss ar meitu Leksiju 2015. gadā.
Britnijas Spīrsas brālis Braiens Spīrss ar meitu Leksiju 2015. gadā.

Dziedātāja vēlāk savā “Instagram” vēstījumā noliedza, ka Braiens būtu aicināts uz viņas kāzām un vainoja, ka brālis nekad nav bijis viņai līdzās, kad tas bijis nepieciešams. “Tu nebiji lūgts uz manām kāzām, kāpēc vispār par to jāatbild?? Tu tiešām domā, ka es vēlētos šeit redzēt savu brāli, kurš četrus gadus man aizliedza dzert alkoholu?” Kādā no iepriekšējiem ierakstiem Britnija bija atklājusi, ka laikā, kad viņa četrus gadus uzstājās savā rezidentūras šovā Lasvegasā, brālis pēc katra koncerta dzēris viskiju ar kolu un uzkodis garneles, bet Britnijai šajā laikā nebija ļauts baudīt ne pilītes alkohola. “[Braiens] nekad neļāva paņemt pat malku… Tu atļāvi savai 5 gadus vecajai meitai iebāzt pirkstu mātes vīna glāzē, bet kad es jau trešo reizi tajā nedēļā nokāpu no skatuves un manas mazās kājiņas bija augstpapēžu kurpēs, un es piegāju pie vienīgā galda savā skatuves tērpā, tu man teici nē… mans jautājums ir, KĀPĒC????”

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu