0dienas
6stundas
23minūtes
17sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Nav labi! Britnija Spīrsa izģērbjas pavisam kaila un paziņo, ka vēlas "dupsīša injekcijas"
foto: Ekrānuzņēmumi no video
Popzvaigzne Britnija Spīrsa pludmalē.
Slavenības

Nav labi! Britnija Spīrsa izģērbjas pavisam kaila un paziņo, ka vēlas "dupsīša injekcijas"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa (42) soctīklos publiskojusi video rullīti, kur pavisam kaila gozējas pludmalē.

Nav labi! Britnija Spīrsa izģērbjas pavisam kaila ...

Problēmu māktā dziedātāja “Instagram” augšupielādējusi video, kur viņa redzama, draiskojamies kādas eksotiskas valsts pludmalē. Pikanto video rullīti viņa parakstījusi vārdiem: “Sveiki manai paka*ai!!!”

Sākotnēji pie video bija cits paraksts: “Pacēlu savu paka*u nedaudz augstāk, lai man būtu lielāks dupsītis!!! Domāju par injekciju veikšanu savai paka*ai, lai tā būtu kuplāka.” Tomēr popzvaigzne ātri nomainīja šo komentāru, lai nesekotu ieteikumi par to, ko viņai darīt vai nedarīt. Viņa palika pie īsās versijas: “Sveiki manai paka*ai!!!” Komentēšanas iespējas šim ierakstam Britnija slēgusi, lai fani nevarētu paust savas domas par šo video rullīti.

Pludmales video seko virknei ierakstu, kuros Britnija pēdējo dienu laikā popularizējusi veselīgu pašvērtējumu un pozitīvu attieksmi pret sevi. Dzēstā ierakstā dziedātāja runājusi arī par 13 gadu periodu, kura laikā tēvs Džeimijs Spīrss viņas dzīvē diktējis it visu. Šis posms noslēdzās 2021. gadā. Britnija rakstīja: “Bija laiks, kad mani ļoti ilgi turēja uz vietas pret manu pašas gribu. Es tāda vairs neesmu. Es sevi parādu kā ļoti savāktu “instagramā”, bet ir ļoti daudz cilvēku, kuri nezina, ko mans ķermenis fiziski pārdzīvoja!!!” Popzvaigzne atzina, ka joprojām cieš no “ārkārtīgi dziļas” traumas šo aizbildnības gadu dēļ, taču esot gatava piedot vecākiem. Viņa piebilda: “Es darīšu visu iespējamo, lai palaistu to vaļā un nepieviltu citus savu dusmu dēļ.”

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

Neraugoties uz sarežģītajām attiecībām ar tēvu Džeimiju (71) un mammu Linnu (69), vecāki esot noraizējušies par dziedātājas garīgo veselību. Tā informē izdevums “The Sun”. Kāds paziņa laikrakstam norādījis, ka Britnija šobrīd izrādot līdzīgas nestabilitātes pazīmes kā 2008. gadā, kad Džeimiju tiesas ceļā iecēla par meitas aizbildni. Pastāvot nopietnas bažas, ka Britnija neticamā ātrumā izputinās visu karjeras laikā uzkrāto 60 miljonu ASV dolāru kapitālu. Paziņa izteicies, ka Džeimijs esot noraizējies, ka meitas psihiskā veselība aizvien vairāk pasliktinās un viņa “varētu pat nomirt”. Vecāki “uztraucas, ka viņas vēlme justies brīvai un darīt, kā viņai patīk, noved viņu pie izvēlēm, kur viņa... vai arī citi viņu noved problemātiskās situācijās.”

Britnija Spīrsa ar māti Linnu Spīrsu

Avots turpināja: “Nav noslēpums, ka Britnijai ir garīgās veselības problēmas, jo par to tika atklāti runāts tiesas sēdēs un viņas un aizbildņu iesniegtajos dokumentos.” Paziņa arī piebildis, ka tolaik Britnijas garīgā veselība tika kontrolēta ar medikamentiem un terapiju, taču nekas no tā vairs nenotiekot šobrīd.