foto: AFF-USA/Shutterstock/ Vida Press
Mailijas Sairusas tēvs jau šķir laulību no jaunās sievas, ko apprecēja pirms septiņiem mēnešiem
Billijs Rejs Sairuss un viņa trešā sieva Džoanna Rouza Hodžesa jeb Firerose šā gada 30. janvārī.
Slavenības
2024. gada 12. jūnijs, 20:04

Mailijas Sairusas tēvs jau šķir laulību no jaunās sievas, ko apprecēja pirms septiņiem mēnešiem

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Mailijas Sairusas tēvs kantri dziedātājs Billijs Rejs Sairuss (62) ar savu jauno sievu Džoannu Rouzu Hodžesu bija precējies tikai septiņus mēnešus. Nu šī laulība ir beigusies. Viņš pieprasījis šķiršanos.

Dziedātājas Mailijas Sairusas tēvs Billijs Rejs Sairuss šķiras no sievas Džoannas Rouzas Hodžesas, kuru mūzikas pasaulē pazīst ar pseidonīmu Firerose jeb Ugunsroze. Portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka kantri dziedātājs un dziesmu autors iesniedzis tiesā laulības šķiršanas pieprasījumu no savas trešās sievas, pamatojot to ar “nesamierināmām atšķirībām” un “neatbilstošu rīcību laulībā”. Šķiršanās dokumenti esot iesniegti jau aizvadītajā mēnesī.

Mailija Sairusa ar tēti Billiju Reju Sairusu

gallery icon
37

Pieteikumā Billijs Rejs Sairuss minējis arī “krāpšanu” no sievas puses. Sairuss un Džoanna Rouza Hodžesa apprecējās 2023. gada oktobrī, kas ir nepilnu gadu pirms lēmuma par šķiršanos. Abi bija draugi jau daudzu gadu garumā, taču romantiskās attiecības uzplauka, kad viņi Covid-19 pandēmijas laikā satuvinājās, kopīgi komponējot mūziku.

Billijs Rejs Sairuss iepriekš bijis precējies vēl divas reizes. Ar pirmo sievu Sindiju Smitu viņš laulībā nodzīvoja no 1986. līdz 1991. gadam. Sairuss un Smita kopīgi sarakstīja dziesmas “Wher’m I Gonna Live?” un “Some Gave All”. Abas bija iekļautas kantri dziedātāja 1992. gadā iznākušajā debijas albumā “Some Gave All”.  

Ar popzvaignzes Mailijas Sairusas mammu Letīciju “Tišu” Sairusu dziedātājs bija precējies no 1993. līdz 2023. gadam. 1992. gadā viņš kļuva par divu bērnu tēvu, kuru mammas bija divas dažādas sievietes. Dēls Kristofers Kodijs Sairuss piedzima oficiantei Kristinai Lakijai, bet nākamo popzvaigzni Mailiju Reju Sairusu pasaulē laida Letīcija “Tiša” Finlija. Billijs Rejs apņēmās atbalstīt Kristinu un abu kopīgo dēlu, kuru sieviete uzaudzināja Dienvidkarolīnā. 1993. gada 28. decembrī, kad Tiša bija gaidībās ar otro bērnu, Billijs Rejs slepus no ierakstu kompānijas, kas viņam to aizliedza, salaulājās ar Mailijas Sairusas mammu. Pārim ir trīs kopīgi bērni: Mailija, Noa un Braisons. Billijs Rejs adoptēja arī divus Tišas bērnus, kuri nākuši pasaulē viņas iepriekšējās attiecībās. 2021. gada jūnijā Billijs Rejs kļuva par vectēvu. Pirmo mazbērnu viņam dāvāja dēls Braisons un vedekla Stella.

Billijs Rejs jau 2010. gada oktobrī vēlējās šķirt laulību ar Tišu, pamatojoties ar “nesamierināmām atšķirībām”. Taču 2011. gada martā viņš prasību atsauca. 2013. gada jūnijā prasību šķirties pieprasīja Tiša. Nākamajā mēnesī pāris sāka apmeklēt terapiju un šķiršanos atsauca. 2017. gadā tiesa izbeidza izskatīt nākamo šķiršanās lietu, jo neviens no pāra neieradās uz sēdi. 2022. gada aprīlī Tiša pieprasīja šķiršanos otru reizi, dokumentos atklājot, ka ar vīru dzīvo šķirti jau vairāk nekā divus gadus. Tā paša gada augustā Billijs Rejs saderinājās ar austrāliešu dziedātāju Firerose. Pāris iepazinās seriāla “Hanna Montana” uzņemšanas laikā vairāk nekā desmit gadus agrāk. 2023. gada augustā apprecējās arī Mailijas mamma Tiša Sairusa.

Tišas Sairusas un Dominika Persela kāzas 2023. gada augustā

gallery icon
36

Ziņa par Billija Reja un viņa trešās sievas Firerose šķiršanos daudziem faniem bija šokējoša, jo vēl šā gada 29. martā pāris izdeva abu sadarbībā tapušo skaņdarbu “After the Storm”. Intervijā žurnālam “People” Billijs Rejs sacīja: “Vēstījums dziesmā “After the Storm” ir tik spēcīgs un laicīgs.” “Tā ir viena no auglīgākajām dziesmām, kuras tapšanā es jebkad esmu piedalījies. Es ceru, ka jūsu garam tā sniegs to pašu, ko manam,” komentēja mūziķis.