Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Savādais iemels, kāpēc Megana Mārkla Nigērijas vizītei izvēlējās tērpus un rotas 153 000 dolāru vērtībā
foto: Shutterstock/ Vida Press
Meganas Mārklas garderobe vizītes laikā Nigērija bijusi tikpat dārga, kā laikā, kad viņa pildīja oficiālos pienākumus britu karaļnamā.
Slavenības

Savādais iemels, kāpēc Megana Mārkla Nigērijas vizītei izvēlējās tērpus un rotas 153 000 dolāru vērtībā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Megana Mārkla apsūdzēta par “peldēšanos dārgakmeņos” savas nesenās Nigērijas vizītes laikā. Viena no karaļnama ekspertēm norādījusi, ka Meganas pārmērīgā aizraušanās ar ārkārtīgi dārgiem juvelierizstrādājumiem norāda uz to, ka viņa “aizvien jūtas karaliska”, lai gan karaļnamu jau sen ir pametusi.

Savādais iemels, kāpēc Megana Mārkla Nigērijas viz...

Lai gan Megana Mārkla britu karalisko ģimeni pameta mazliet vairāk nekā pirms četriem gadiem, viena no ekspertēm izvērtējusi viņas sevis pasniegšanas veidu un norādījusi uz to, ka prinča Harija sieva joprojām izturas kā karaliska persona. Tas bijis īpaši acīmredzams viņas un prinča Harija augsta līmeņa vizītes laikā Nigērijā.

Meganas Mārklas un prinča Harija trīs dienu vizīte Nigērijā 2024. gada maijā

Lai gan Saseksas hercogu trīs dienu vizīte Nigērijā nekādā mērā nebija saistīta ar britu karaļnamu, tai piemita visas karaliskai turnejai raksturīgās iezīmes, kas piesaistīja novērotāju uzmanību. Tiek lēsts, ka Meganas garderobe īsajam ceļojumam izmaksājusi ap 153 000 ASV dolāru, liekot izbrīnā ieplest acis karaļnama faniem.

Hercogiene savu 72 stundu ilgo vizīti Nigērijā sāka Kalifornijas zīmola “Heidi Merrick” persiku krāsas maxi kleitā, kas maksāja 570 ASV dolāru. Viņa bija rotājusies ar “vintage” zelta auskariem un pieskaņotu kaklarotu 1850 dolāru vērtībā, un 63 700 dolāru vērtu “Lorraine Schwartz” gredzenu. Koptēlu viņa bija noslēgusi ar 5595 dolāru vērtu rokassprādzi un dzeltenā zelta “Tank Francaise” rokas pulksteni par 26 532 dolāriem. Persiku krāsas kleita ir no 2018. gada kolekcijas un, lai cik ironiski nebūtu, šī modeļa nosaukums ir “The Windsor”, kas arīdzan ir Lielbritānijā valdošo monarhu dinastija, no kuras pāris ir atsvešinājies.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Hercogiene savu 72 stundu ilgo vizīti Nigērijā sāka Kalifornijas zīmola “Heidi Merrick” persiku krāsas maxi kleitā, kas maksāja 570 ASV dolārus.
Hercogiene savu 72 stundu ilgo vizīti Nigērijā sāka Kalifornijas zīmola “Heidi Merrick” persiku krāsas maxi kleitā, kas maksāja 570 ASV dolārus.

Karaļnama eksperte Dženija Bonda apšaubījusi tik grezna koptēla nepieciešamību šai vizītei. Sarunā ar “Times Radio” viņa sacīja: “Varbūt Megana juta, ka tieši tas no viņas tiek gaidīts, jo viņa joprojām jūtas karaliska, kaut arī nevēlas būt daļa no karaļnama. Man personīgi tas šķiet mazliet dīvaini, bet viņa izskatījās lieliski.”

Bonda arīdzan piebilda: “Man personīgi ir nelielas problēmas ar Meganu vai jebkuru citu, to skaitā karaliskās ģimenes pārstāvi, kurš izvēlas tik dārgus tērpus un peldas dārglietās, kuru vērtība ir tūkstošiem un tūkstošiem sterliņu mārciņu, ja dodas uz tādu vietu kā Nigērija,” ekspertes teikto citē izdevums “The Mirror”. “Personīgi es nesaprotu, kāpēc jūs tā darāt. Tas šķiet nedaudz neiederīgi, jo vairumu nigēriešu nodarbina doma, kā varētu tikt pie nākamās maltītes. Bet tā dara ne tikai Megana, tā dara arī karaliskās ģimenes pārstāvji.”