foto: BACKGRID/ Vida Press
Megana Mārkla izsaka stingru brīdinājumu princim Harijam par Ārčiju
Megana Mārkla un princis Harijs.
Slavenības
2024. gada 29. aprīlis, 15:33

Megana Mārkla izsaka stingru brīdinājumu princim Harijam par Ārčiju

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Megana Mārkla izteikusi stingru brīdinājumu savam vīram princim Harijam par viņu dēlu princi Ārčiju, kuram 6. maijā aprit pieci gadi.

Saskaņā ar izdevuma “Woman’s Day” publikāciju, Megana Mārkla esot brīdinājusi princi Hariju, ka viņu dēls Ārčijs nekad nespers kāju Londonā, lai gan Saseksas hercogs hercogs maijā apstiprinājis savu vizīti Lielbritānijā, kur apmeklēs “Invictus Games” spēļu piemiņas pasākumu. Prinča Harija dibinātās spēles, kas mainījušas neskaitāmas ievainotu un paliekošas traumas guvušu armijas veterānu dzīves, šogad atzīmē 10. pastāvēšanas gadadienu.

Megana Mārkla pievienojas princim Harijam “Invictus Games 2023” Draugu un ģimenes pieņemšanā

gallery icon

Par godu šim notikumam 8. maijā Svētā Pāvila katedrālē Londonā tiks rīkots pateicības dievkalpojums. Preses pārstāvis apstiprinājis: “Mums pievienosies mūsu patrons Saseksas hercogs princis Harijs, aktieris Demiens Lūiss un pārstāvji no “Invictus” kopienas visā pasaulē, lai atzīmētu šo notikumu.”

Izdevums “Woman’s Day”, atsaucoties uz Saseksas hercogu pārim tuvu stāvoša cilvēka teikto, citējis viņa sacīto: “Harijs ļoti vēlas ņemt līdzi Ārčiju, taču viņš to nedarīs bez Meganas piekrišanas.” Karaļnama dzīvei pietuvinātais avots arī apgalvojis: “Neviens negaidīja, ka hercogiene ieradīsies, bet Harijs cerēja, ka viņa ļaus Ārčijam satikt vectēvu, ņemot vērā briesmīgos apstākļus ar viņa veselību.”

Zinātāji apgalvo, ka Meganai liela problēma, dodoties uz Apvienoto Karalisti, vienmēr bijusi drošība, tāpēc viņa tā satraucas par Ārčija drošību. Megana jau ir saplānojusi Ārčijam dzimšanas dienas ballīti ASV, kas notiks neatkarīgi no prinča Harija “darba saistībām”, apgalvojis informācijas avots.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon