Reperis Diddy un dziedātāja Dženifera Lopesa

gallery icon
9
Slavenības
2024. gada 22. maijs, 15:40

Pret reperi Diddy izvirzīta jauna apsūdzība seksuālā vardarbībā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/CNN

Repa mākslinieks Šons “Diddy” Kombs saskāries ar jaunu apsūdzību – mūzikas moguls apsūdzēts seksuālā vardarbībā pret bijušo modeli un MTV 1998. gada konkursa šova “Modeļu misija” uzvarētāju Kristālu Makkiniju.

Makinnija apgalvo, ka 2003. gadā Kombs viņu "apreibināja ar narkotikām un pielietoja pret viņu seksuālu vardarbību.”

Sūdzībā teikts, ka Makinnija, kurai tobrīd bija 22 gadi, pirmo reizi satikās ar slaveno reperi vakariņās, jau kuru laikā viņš viņai deva divdomīgus mājienus. Makinnija sākotnēji esot jutusies apmulsusi, bet cerēja, ka Diddy pildīs savus solījumus un palīdzēs veicināt viņas karjeras izaugsmi. 

Tajā pašā vakarā Diddy uzaicināja modeli uz savu ierakstu studiju, kur piedāvāja viņai marihuānu, kas, pēc Makinnijas teiktā, bija sajaukta ar citu apreibinošu vielu, un esot pieprasījis viņai sekot viņam uz vannasistabu. Tur Diddy esot sācis viņu ar varu skūpstīt un vēlāk arī piespiedis veikt viņam orālo seksu.

Kā apgalvo Makinnija, pēc uzbrukuma viņa esot zaudējusi samaņu un attapusies vien taksometrā, kad tas jau devās atpakaļ uz dzīvokli, kurā viņa tobrīd uzturējās. Kad viņas apziņa atgriezās, modele esot sapratusi, ka reperis ir viņu seksuāli izmantojis.

Makinnija tika kronēta par MTV šova “Modeļu misija” uzvarētāju 1998. gadā un kļuva par pazīstamu seju dažādos MTV šovos un dizainera Tomija Hilfigera modes kampaņā.

Sūdzībā teikts, ka incidenta rezultātā Makinnija piedzīvoja alkohola un narkotiku atkarību, kā arī līdz pat šai diena viņa sadzīvo ar garīgās veselības traucējumiem, kā rezultātā viņa ir pārtraukusi arī savu modeles karjeru.

Makinnija nāca klajā ar apsūdzību tikai dažas dienas pēc tam, kad CNN publicēja ekskluzīvus novērošanas kadrus, kuros bija redzams, kā Diddy 2016. gadā fiziski uzbrūk savai toreizējai draudzenei Kesijai Venturai.

Pērn Diddy arī tika apsūdzēts tiesas prāvā par Venturas pakļaušanu attiecībām, kas ietvēra sišanu un izvarošanu.

Prasībā apgalvots, ka viņš, "būdams pakļauts nekontrolējamam niknumam", viņu nežēlīgi sitis spārdījis ar kājām. Tajā apgalvots, ka viņš viņu apreibinājis ar narkotikām un piespiedis viņu nodarboties ar seksu ar citiem vīriešiem, kamēr viņš masturbējis un filmējis.

Prasībā teikts, ka 2018. gadā, kad viņa mēģināja izbeigt attiecības, Kombss piespieda viņu ieiet savā Losandželosas mājā un izvaroja viņu.

Reperis nesen arī atvainojās par savu rīcību saistībā ar CNN publiskoto incidentu, kura esamību gan iepriekš bija noliedzis. "Ir ļoti grūti reflektēt par savu dzīves tumšāko posmu, bet dažreiz tas ir jādara. Es biju samaitāts – es nokļuvu pašā lejā – bet man nav attaisnojuma. Mana uzvedība šajā video ir nepiedodama. Es uzņemos pilnīgu atbildību par savu rīcību. Es jūtos pretīgi," sacīja reperis.