Slavenības
2023. gada 29. augusts, 09:21

Andželina Džolija visbeidzot parādījusi jaunākos tetovējumus

Jauns.lv

Tetovētājs misters Kejs pirms dažām dienām stāstīja, ka veicis tetovējumus pašai Adželinai Džolijai, un publiskoja aktrises roku fotogrāfiju. Taču jaunos tintes zīmējumus viņš bija samiglojis, neparādot, kas jauns tapis uz Holivudas zvaigznes pirkstiem. Tagad viņš ļāvis faniem aplūkot tetovējumus visā to krāšņumā. Par to informē izdevums “Daily Mail”.

Pirms dažām dienām studijas “Bang Bang” meistars ar iesauku mr.k_tattoo “Instagram” publiskoja attēlu ar divām augšup vērstām plaukstām un apgalvoja, ka šīs rokas piederot slavenajai Holivudas aktrisei Andželinai Džolijai. Viņai uz roku vidējiem pirkstiem visā to garumā bija veikti jauni tetovējumi, taču, kas tieši tur attēlots, tetovējumu meistars bija aizklājis ar retušas palīdzību. “Nespēju noticēt, ka tiešām turēju viņas roku un veicu viņai tetovējumu. Uzminiet, kas tapis uz plaukstām?” – viņš uzrunāja sava bloga sekotājus.

Andželinas Džolijas augumu sedz 17 tetovējumi

39 gadus vecās Holivudas zvaigznes Andželinas Džolijas miesu rotā aptuveni 17 dažādi tetovējumi. Jaunāko no tiem – uzrakstu uz rokas ...

gallery icon

Lietotāji komentāros sāka izteikt minējumus par jaunajiem zīmējumiem. Daudziem šķita, ka aktrises pirkstus tagad rotā nepiedienīgi izteikumi, kas saistīti ar viņas bijušo vīru Bredu Pitu.

Lai pārtrauktu šādas spekulācijas, tetovējumu autoram vajadzēja parādīt fotogrāfijas oriģinālu.

“Pirmkārt, man žēl par visiem sliktajiem pieņēmumiem [par tetovējuma nozīmi] un no sirds atvainojos Andželinai Džolijai par stresu, ko varētu būt viņai radījis. Šis tetovējums parāda divus dunčus ģeometriskā un abstraktā manierē, nekā kopīga ar reliģiju vai krustu,” paskaidroja misters Kejs.

Andželinas Džolijas augumu rotā arī teotvējums ar Bengālijas tīģera attēlu, frāze latīņu valodā “Quod Me Nutrit Me Destruit”, bērnu dzimšanas vietu koordinātas un citi.

Andželina Džolija Kambodžā tikusi pie trim jauniem tetovējumiem

Kambodžā strādājot pie filmas „First They Killed My Father”, aktrise un režisore Andželina Džolija tikusi pie 3 jauniem tetovējumiem uz ...

gallery icon

Pirmie tetovējumi uz aktrises ķermeņa parādījās jau pusaudzes gados, kad viņa tikai sāka savas gaitas Holivudā. Gadu gaitā Džolijas tetovējumu skaits papildinājies un jau sen mērāms ar divciparu skaitli.