foto: Matt Baron/Shutterstock/ Vida Press
Kādi pieauguši! Pamela Andersone nofotografējusies reklāmā ar abiem dēliem
Pamela Andersone.
Slavenības
2024. gada 17. maijs, 05:56

Kādi pieauguši! Pamela Andersone nofotografējusies reklāmā ar abiem dēliem

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pamela Andersone un viņas dēli Brendons (27) un Dilans (27) kopā nofotografējušies zīmola “Pandora” rotaslietu reklāmā, kas bija veltīta Mātes dienai. Pamela un viņas zēni, kuri nākuši pasaulē aktrises laulībā ar rokgrupas “Mötley Crüe” bundzinieku Tomiju Lī, reklamēja jauno juvelierizstrādājumu kolekciju ar briljantiem, kas izaudzēti laboratorijā.

Juvelierizstrādājumu zīmola soctīklos publicētajā video Brendons atklāj, ka no savas mammas mācījies līdzjūtību pret visām dzīvajām būtnēm. Atgādināsim, ka Pamela Andersone par dzīvnieku tiesību organizācijas PETA aktīvisti kļuva jau 90. gadu sākumā. Savukārt bijusī “Pludmales patruļas” zvaigzne atzinusi, ka dēli viņai iemācījuši pašvērtību, cēlumu un to, kā būt skaistai kā iekšēji, tā ārēji.

Pēdējā laikā Pamela Andersone piedzīvo jaunu popularitātes vilni. Pērn viņa ieviesa tendenci ar “seju bez dekoratīvās kosmētikas”, bet nesen pirmo reizi mūžā apmeklēja Tērpu institūta prestižo labdarības balli “Met Gala”. 2022. gadā klajā nāca seriāls “Pema un Tomijs”, kurā galvenās lomas atveidoja Sebastians Stens un Lilija Džeimsa.

foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press
Pamela Andersone "Met Gala" ballē šā gada 6. maijā.

Šis ir patiesos faktos balstīts stāsts par Andersones sarežģītajām attiecībām ar viņas pirmo vīru Tomiju Lī. Īpaša uzmanība seriālā pievērsta skaļajam skandālam ap nopludināto pāra seksa video. Savā biogrāfiskajā grāmatā “Ar mīlestību, Pamela” (“Love, Pamela”) aktrise Tomiju Lī nosaukusi par savu “vienīgo īsto mīlestību”. Andersone ir bijusi precējusies sešas reizes, no kurām ar Riku Solomonu pat divreiz.